İlginç bir hikaye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Masum Serseri

Üye
    Konu Sahibi
İlginç bir hikaye
Öncelikle merhaba arkadaşlar daha bugün kaydoldum ben maxicep e ve ilk konumu açıyorum hikayeye geçiyim hemen ;

Polonya'daki Lodz kasabasından çıkan tren, dükkanlara dondurma dağıtır. Görevlilerden ikisi, dondurmaları dükkana taşımak için dondurma
dolabının içine girer. O sırada dolabın kapağı kapanır ve içerde
kalırlar. Dolabın kapağını vururlar ama onları duyan kimse yoktur. Öleceklerini anlarlar ve sürekli kendi kendilerine "Donucaz, donucaz..." diye mırıldanırlar. İçlerinden bir tanesi kağıda "Yavaş yavaş tenimiz donmaya başladı, artık dayanamıyoruz." diye yazı yazar. En sonunda bunlar donucaz diye diye donarak ölürler. O akşam onları orada bir kasabalı bulur ve polise haber verir. Olay yerine gelen polis bunların otopsisini yaparak donarak öldüklerini kamuoyuna açıklar.

Ama dolap sabahtan beri çalışmıyordur...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm böyle çok olay var :(

Masum Serseri

Üye
    Konu Sahibi
doğrudur..

jeosalih

jeosalih

Üye
Tamamen psikolojik. Üniversitede ömründe alkol almamış bir arkadaş alkolsüz şampanya ile sarhoş olmuştu. Konuşması değişti, kustu, öpücem demeye başladı vs. vs. Yani tam anlamıyla zil zurna olmuştu.

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
evet herşey düşünceden geçiyor.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Hımm :hmmm

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
psikoloji bu olsa gerek

Dafny

Dafny

Üye
Biliyorum bunu.Tamamen psikolojik bir olay. Sürekli '' donucaz , donucaz , donucaz...'' .Olacağı bu.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bu hikayeyi duymuştum.bir işi yapabilemek içinde aynı şekilde inanmak lazım.

Masum Serseri

Üye
    Konu Sahibi
evet tamamen psikolojik

aslankaplants

aslankaplants

Üye
evet adamlar psikolojik olarak donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt