MertcaN9
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım c7 de downrange yokmerak etme garanti dışı değilsin. garantiye verirken downgrade yap mevcut son sürümü nokia suitele yükle bişi anlamıyolar başıma geldi çünkü. ayrıca arkadaşın dediği gibi o güncelleme mevcut belleli cihazlara geldi aynı sürüm olduğu için sızma belleyede gelmiş oldu her ne kadar sızma da olsa bunu sızdıran ve müşteri yorumunu almak isteyende yine nokia merak etme.
tabi sizin işiniz kolay dowrange yap kurtulmerak etme garanti dışı değilsin. garantiye verirken downgrade yap mevcut son sürümü nokia suitele yükle bişi anlamıyolar başıma geldi çünkü. ayrıca arkadaşın dediği gibi o güncelleme mevcut belleli cihazlara geldi aynı sürüm olduğu için sızma belleyede gelmiş oldu her ne kadar sızma da olsa bunu sızdıran ve müşteri yorumunu almak isteyende yine nokia merak etme.
Ben sadce teori ürettim yani fazla kaygılanma güncelleme geldiğinde flash ile halledebilirsin ama telden veya oviden olacağını samıyorum zaten telde olan bir sistemi güncellemelerde görmek saçma olur.arkadaşlar şu an ben belleci olarak diken üstündeyim telefondan gayet memnunum süper bir güncelleme belle lakin şu an bazı arkadaşların dediğine göre garanti dışıyız her ne kadar garantide olarak görünsek te yani resmi belle gelene kadar biz de diken üstündeyiz ama şöyle bir durum var nokia sızıntıları yükleyenlere zorluk çıkaracığını sanmıyorum resmi geldiğinde telefondan güncelleyebiliriz diye düşünüyorum eğer böyle olmasaydı nokia neden belleye şu anda güncelleme getiriyor? ben günlerdir düşünüyorum sızıntı bir yazılıma güncelleme getirmek pek aklıma yatmadı doğrusu ama iyi bir şey diye yorumluyorum
(geçenlerde gelen 'arama aracı' güncellemesinden bahsediyorum)
bu forumda ben 25.007 den bir alt sürüme düşreni görmüştm fakat adamın teli gitti İmEi numarasını alamıyor ve şebekeyi görmüyordu bu n8 lerde downrande olmasının sebebi n8 lerin kobay faresi olması deneylik teller onlar nokia onlar üzerinden deney yapıyore peki biz de deat phone flash filan bir şey atamazmıyız yani geriye dönük bişey mümkündür elbette ?
sizde de NFC yokama şu da var orjinal bekleyin biraz sabredin derken kimse kulak asmıyo Şimdi ise forum belle hatalarıyla dolu herkes bi sıkıntı çekiyo yükleme abi bekle ne var yani alt tarafı bi yazılım güncellemesi hele ki c7ciler sizinki tam bi risk ya olur ya ölür cihaz diyerek yüklediniz belleyi yükleyebilenler rahat olsun. ama n8 öle diil ondan ona geç ondan ona bi riski yok
navi'yi kullanmak flash lamakdan daha kolay navide sadece indiriyorsunteşekkür ederim ama navi kullanımı hakkında pek bir bilgim yok ki flashlamayı bile team ile yaptık ama hele bir gelsinde resmi belle buluruz bir yolunu belki telefona gelir direk ?
öylesine yazdımtartışmaya gerek yok dostum n8le kıyaslanamaz c7 ben gerçekleri söyledim sadece bi nfc ezemez n8i yanlış anlamayın
yorumarımda yazmışdımneden acaba n8 de bole bişi varki diyer telefonlarda yapmışken hepsine yapsana
bak bubu forumda ben 25.007 den bir alt sürüme düşreni görmüştm fakat adamın teli gitti İmEi numarasını alamıyor ve şebekeyi görmüyordu bu n8 lerde downrande olmasının sebebi n8 lerin kobay faresi olması deneylik teller onlar nokia onlar üzerinden deney yapıyor
ama şu da var orjinal bekleyin biraz sabredin derken kimse kulak asmıyo Şimdi ise forum belle hatalarıyla dolu herkes bi sıkıntı çekiyo yükleme abi bekle ne var yani alt tarafı bi yazılım güncellemesi hele ki c7ciler sizinki tam bi risk ya olur ya ölür cihaz diyerek yüklediniz belleyi yükleyebilenler rahat olsun. ama n8 öle diil ondan ona geç ondan ona bi riski yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?