İlginç bir 3G bağlantı sorunum var. Müsteri hizmetleri çözemedi bende anlamadım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muslumkocak

Üye
    Konu Sahibi
İlginç bir 3G bağlantı sorunum var. Müsteri hizmetleri çözemedi bende anlamadım!!!
Cepten 3G internet paketi satın aldım. Telefonum N8.
JoikuSpot Premium programı ile kablosuz modem olarak laptopumu internete bağlıyorum. Ama telefondan 3G modu açık olduğunda messenger masa üstü uygulaması, hotmail.com da oturum veya başka oturum açma yerlerinde bazı sitelerde sorun yaşıyorum ayrıca facebookta ise ana sayfa geliyor onun dışında ne mesaj ne sohbet ne uygulamalar hiç bir yere gidemiyorum. 2G ye alınca düzeliyor ama çok yavaş tabiki. müşteri hizmetlerini aradım yeniden ayar gönderdiler kaydettim ama değişen bişey yok tekrar aradım olamaz 2G ile 3G nin hız farkı var dedi derdimi de tam anlamadı olmaz test edelim başka telefondan arayıp girmeyi deneyin dedi onuda yapmadım bişey çıkacağını sanmıyorum. Aynı sorunu yaşayan veya deneyecek olan arkadaş bir çözüm bulabilirse sevinirim. Vakit ayıranlara Teşekkür ederim biraz uzun oldu kusura bakmayın.
 


plusnettr

plusnettr

Üye
Ayarlarda Avea WAP kullanıyorsanız bu bilgisayar üzerinden Internet'e çıkmanızı engeller ama APN olarak Avea Internet ayarlarını kullanıyorsanız sorunsuz bir şekilde bilgisayardan nete çıkabilirsiniz. Bir ihtimal sorun kullandığınız JoikuSpot Premium programından kaynaklanabilir onun hakkında yorum yapamayacağım Nokia kullanmıyorum.
 

muslumkocak

Üye
    Konu Sahibi
Avea internet seçiyorum bağlantı için ama değişen bi durum yok. sanırım programdan kaynaklanıyor. çünkü program belli bir süre bilgiyara bağlı kalınca interneti sağlayamıyor. bağlandı gözüküyor ama internet yok. bilgisayardan bağlantıyı kestiğim halde programda hala bağlı gözüküyor. yeniden bağlanıyorum telefondan o klik sesi gelmedimi internet yok.
 
_RYUK_

_RYUK_

Üye
joikospot yerine bir pc suite ile dene
 

muslumkocak

Üye
    Konu Sahibi
ordan da deeyecektim bişey bulamadım. telefonda var modem olarak kullan diye ama suıt te görüp bağlayamadım. nasıl olucak ayarı
 
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Avea nın 3g şebekesinde sorun var..

geçen gün bir arkadaş aynı sorundan bahsediyordu,
Telefonundaki interneti pcde avea ile kullanamıyor, türkcell ile kullanabiliyormuş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt