mAd_girL Üye titanic' Alıntı: tevafuk...bu keliimeyi herkes bilmez...hele de anlamını..... 18 yasında birinin bilmesi ise daha guzle... Genişletmek için tıkla ... )) kullanmayı severim bu kelimeyi mümkün oldukça da kullanırım.
titanic' Alıntı: tevafuk...bu keliimeyi herkes bilmez...hele de anlamını..... 18 yasında birinin bilmesi ise daha guzle... Genişletmek için tıkla ... )) kullanmayı severim bu kelimeyi mümkün oldukça da kullanırım.
DefectoR Üye Konu Sahibi titanic' Alıntı: tevafuk...bu keliimeyi herkes bilmez...hele de anlamını..... 18 yasında birinin bilmesi ise daha guzle... Genişletmek için tıkla ... benim biricik kardeşimdir o bilgilidir
titanic' Alıntı: tevafuk...bu keliimeyi herkes bilmez...hele de anlamını..... 18 yasında birinin bilmesi ise daha guzle... Genişletmek için tıkla ... benim biricik kardeşimdir o bilgilidir
mAd_girL Üye DefectoR' Alıntı: benim biricik kardeşimdir o bilgilidir Genişletmek için tıkla ... eeee o abişimin bilgili olması :b
DefectoR' Alıntı: benim biricik kardeşimdir o bilgilidir Genişletmek için tıkla ... eeee o abişimin bilgili olması :b
DefectoR Üye Konu Sahibi Salihyet' Alıntı: bu bam teli tarzı yazın için çok teşekkürler.. baya acılı anlatmışsın Genişletmek için tıkla ... darısı başına kardeşim
Salihyet' Alıntı: bu bam teli tarzı yazın için çok teşekkürler.. baya acılı anlatmışsın Genişletmek için tıkla ... darısı başına kardeşim