Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ileride En çok Hangi Operatörün Gelişeceğini Düşünüyorsunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safakyasak
Üye
Konu Sahibi
farukhan
Üye
turkcell şu anda türkiye'de en gelişmiş hizmete sahip operator, gelecekte de bunu ileriye götürerek devam ettirecektir..
Newwave
Üye
Ben ileride avea nın daha çok gelişeceğini düşünüyorum açıkçası.
CoYoTe®
Üye
Bence Vodafone Gelişecek.İşi Telsimden Devraldı Ve Şu ana Kadar Çok Sayıda Kullanıcısı Var Bence Vodafonun Geleceği Parlak
DJ GENTLEMAN
Üye
vodafone büyük kampanyalar yapabilir bence bu almanyadaki gibi hat alana telefon bedava misali
matrixugur
Üye
vodafone olur ama bence bedava telefon beklemeyin çunku faturalı hatlar için kampanyalar ama turkiyede faturalı hat kullanan adamın zaten telefona ihtiyacı yoktur
Anıl Umut
Emekli Yönetici
vodafone dünyanın en büyük gsm şirketlerinden biri(belki de en büyüğü) turkiye de de yurtdışında yaptığı kampanyaları yapsa vodafone suz kimse kalmaz
safakyasak
Üye
Konu Sahibi
Herbirşey Yavaşşş Yavaşş
karides
Üye
Bu sorunun cevabı çok basit. Almanya'dan Yunanistan'a, İngiltere'den İtalya'ya kadar ve hatta Macaristan'da dahi bir numara olan bir şirketin Türkiye gibi pazar payı büyük olan bir ülkede neler yapabileceği tahmin etmek hiç de zor değil. Ne olursa olsun önümüzdeki yıllar Vodafone iyice ağırlığını hissettirecek.
Türkiye'deki yasal mevzuat böyle kampanyalar yapılmasına izin vermiyor. Ama yeni Kanun çalışmaları yapılıyor. Bittiğinde zaten kimse Voafone'u tutamaz.
arslansem
Üye
Vodafone gelişerek Turcell konumuna erişecek kafa kafaya gelecekler Avea onları takip edecek..Ayrıca yeni bi tane çıkacağını düşünüyorum
elmyra
Üye
kesinlikle vodafone
kubilay212
Üye
bence fodafone
zangoo
Üye
elbette vodafon dünyadada bir çok ülkede gsm teknolojileri sunucusu olarak hizmet vermekte bence ilk 3g teknolojisinide vodafon sunacak