Ileride En çok Hangi Operatörün Gelişeceğini Düşünüyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

İLERİDE EN ÇOK HANGİ OPERATÖRÜN GELİŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

• VODAFONE

Kullanılan: 38 55.9%
  • AVEA

Kullanılan: 15 22.1%
  • TÜRKCELL

Kullanılan: 15 22.1%

• Kullanılan toplam oy
    68
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safakyasak

safakyasak

Üye
    Konu Sahibi

farukhan

farukhan

Üye
turkcell şu anda türkiye'de en gelişmiş hizmete sahip operator, gelecekte de bunu ileriye götürerek devam ettirecektir..

Newwave

Newwave

Üye
Ben ileride avea nın daha çok gelişeceğini düşünüyorum açıkçası.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bence Vodafone Gelişecek.İşi Telsimden Devraldı Ve Şu ana Kadar Çok Sayıda Kullanıcısı Var Bence Vodafonun Geleceği Parlak:)

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
vodafone büyük kampanyalar yapabilir bence bu almanyadaki gibi hat alana telefon bedava misali

matrixugur

matrixugur

Üye
vodafone olur ama bence bedava telefon beklemeyin çunku faturalı hatlar için kampanyalar ama turkiyede faturalı hat kullanan adamın zaten telefona ihtiyacı yoktur ;)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
vodafone dünyanın en büyük gsm şirketlerinden biri(belki de en büyüğü) turkiye de de yurtdışında yaptığı kampanyaları yapsa vodafone suz kimse kalmaz

safakyasak

safakyasak

Üye
    Konu Sahibi
Herbirşey Yavaşşş Yavaşş :)

karides

Üye
Bu sorunun cevabı çok basit. Almanya'dan Yunanistan'a, İngiltere'den İtalya'ya kadar ve hatta Macaristan'da dahi bir numara olan bir şirketin Türkiye gibi pazar payı büyük olan bir ülkede neler yapabileceği tahmin etmek hiç de zor değil. Ne olursa olsun önümüzdeki yıllar Vodafone iyice ağırlığını hissettirecek.

vodafone büyük kampanyalar yapabilir bence bu almanyadaki gibi hat alana telefon bedava misali

Türkiye'deki yasal mevzuat böyle kampanyalar yapılmasına izin vermiyor. Ama yeni Kanun çalışmaları yapılıyor. Bittiğinde zaten kimse Voafone'u tutamaz.

arslansem

arslansem

Üye
Vodafone gelişerek Turcell konumuna erişecek kafa kafaya gelecekler Avea onları takip edecek..Ayrıca yeni bi tane çıkacağını düşünüyorum :ehe

elmyra

Üye
kesinlikle vodafone

kubilay212

kubilay212

Üye
bence fodafone

zangoo

zangoo

Üye
elbette vodafon dünyadada bir çok ülkede gsm teknolojileri sunucusu olarak hizmet vermekte bence ilk 3g teknolojisinide vodafon sunacak

recepali

recepali

Üye
ben turkcell kullanıyorum ama vodefone ayağa gelşişmeye başladı

sercan_bjk

Üye
ben avea diyorum vodafoneda kararlı ama avea rekabeti sıklaştırıyo

dj_falcon

dj_falcon

Üye
vodafone bence

R63

Üye
Ben her zaman Turkcell derim ama Avea'nın alt yapısıda ürkütücü eline geçen fırsatları kullanabilse bence piyasada liderlige çok yaklaşır

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
favorım vodafone...

osman4212

Üye
tabiki vodafone başka ne olcak ki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt