Εthnic Üye İlauncher v 2.0.10 Android OS (Iphone Launcher) Neredeyse hergun guncellenen ve gun gectikce daha da kalitelilesen iphone arayuzunu temel alan bu launcheri denemelisiniz... bu versiyonda goze carpan en buyuk yenilik klasor ozelliginin eklenmis olmasi.. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Neredeyse hergun guncellenen ve gun gectikce daha da kalitelilesen iphone arayuzunu temel alan bu launcheri denemelisiniz... bu versiyonda goze carpan en buyuk yenilik klasor ozelliginin eklenmis olmasi..
Εthnic Üye DYNAMIXX' Alıntı: indirdim güzel hızlı fakat ana ekran duvarı yok sadece uygulamalar gözüküo Genişletmek için tıkla ... Olmamasi normal cunku sonucta iphone'u temel almis bir launcher.. ve iphone' da bos ana ekran yok..
DYNAMIXX' Alıntı: indirdim güzel hızlı fakat ana ekran duvarı yok sadece uygulamalar gözüküo Genişletmek için tıkla ... Olmamasi normal cunku sonucta iphone'u temel almis bir launcher.. ve iphone' da bos ana ekran yok..
DYNAMIXX Üye Εthnic;4127329' Alıntı: Olmamasi normal cunku sonucta iphone'u temel almis bir launcher.. ve iphone' da bos ana ekran yok.. Genişletmek için tıkla ... haa tamam hiç dkkat etmdim iphoneye
Εthnic;4127329' Alıntı: Olmamasi normal cunku sonucta iphone'u temel almis bir launcher.. ve iphone' da bos ana ekran yok.. Genişletmek için tıkla ... haa tamam hiç dkkat etmdim iphoneye
Favorite Üye Bu tema ilk çıktığından itibaren kullanmaktayım herkese tavsiye edebilirim hızlı ve dokunmatik hassasiyeti artıyor en önemlisi görsel olması tabiki
Bu tema ilk çıktığından itibaren kullanmaktayım herkese tavsiye edebilirim hızlı ve dokunmatik hassasiyeti artıyor en önemlisi görsel olması tabiki
Εthnic Üye Favorite' Alıntı: Bu tema ilk çıktığından itibaren kullanmaktayım herkese tavsiye edebilirim hızlı ve dokunmatik hassasiyeti artıyor en önemlisi görsel olması tabiki Genişletmek için tıkla ... bende ilk ciktigindan beri kullaniyorum.. gercekylten iyi bir launcher.. ve gun gectikce daha da kullanisli hale geliyor..
Favorite' Alıntı: Bu tema ilk çıktığından itibaren kullanmaktayım herkese tavsiye edebilirim hızlı ve dokunmatik hassasiyeti artıyor en önemlisi görsel olması tabiki Genişletmek için tıkla ... bende ilk ciktigindan beri kullaniyorum.. gercekylten iyi bir launcher.. ve gun gectikce daha da kullanisli hale geliyor..