İkiz kuleler işbaşında!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
İkiz kuleler işbaşında!


[h=2]Almeida'nın iyileşmesinin ardından Samet Aybaba sistemde değişikliğe gidiyor. Tecrübeli çalıştırıcı, SB Elazığspor maçında Portekizli ile Batuhan'ı birlikte oynatmayı planlıyor[/h]Beşiktaş’ta, Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasının planı netlik kazandı. Teknik direktör Samet Aybaba, son anda takımda kalan golcüsü Hugo Almeida’yı pazartesi günü ilk 11’de görevlendirmeyi planlıyor. Aynı zamanda son maçın yıldızlarından Batuhan Karadeniz de, sahada olacak. İki gündür antrenmanlarda Almeida-Batuhan’ı ileri uçta deneyen kurt hocanın bu ikilinin performansından çok memnun olduğu kaydedildi. Fiziksel gücü üst seviyede olan iki oyuncusuyla rakip savunmayı sıkıntıya sokmayı planlayan Samet Aybaba, aklındaki 4-4-2 sistemini İnönü’de uygulamaktan yana... Orta sahanın solunda Olcay, sağında da Veli’yi oynatmayı düşünen kurt hoca, ortada da Necip ile Fernandes’i oynatmayı planlıyor. Teknik direktör Samet Aybaba, Kardemir Karabükspor maçında kalesini gole kapatan savunmadaki Uğur Boral Sivok, İbrahim Toraman ve Roberto Hilbert dörtlüsünü bozmayı düşünmüyor.

Batuhan bekliyor

Almeida’yla iyi bir ikili olacaklarını dile getiren Batuhan, “Çok klas, tecrübeli ve yetenekli bir futbolcu. Onunla oynamak büyük bir keyif olacaktır. Değil Almeida’yla, onun kramponlarıyla bile birlikte oynarım! Eğer Elazığspor karşısında birlikte oynarsak rakip savunma çok zorlanacaktır” diye konuştu.

Almeida söz verdi

Sakatlığı nedeniyle Portekiz Milli Takımı formasından ayrı kalan Almeida, “Futbolu özledim. Beşiktaş’taki yüksek performansımla, milli formayı geri almak ve Rusya’ya karşı oynamak istiyorum” ifadesini kullandı. Son olarak Beşiktaş’ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la oynadığı karşılaşmada görev yapan Almeida, o maçta attığı golle takımına 1 puanı getiren isim olmayı başarmıştı.
 
haltie

haltie

Üye
Sıkıntı yasayabiliriz batu ve almeida ile defansif olarak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt