Havvali
Üye
Allah hepimizi ıslah etsin. Ümitsizliğe kapılmayın ve biran önce kendinize gelmeye çalışın din alimligi yapmak istemiyorum burda ancak namaz kılın Allah 'a dua edin. Allah yardımcınız olsun.
Sağol kardeşim Allah seninde yardımcın olsun
Allah razı olsun.
ülkemdeki egitim sistemine hayranim..
ülkemdeki egitim sistemine hayranim..
ben tam anlamıyom bu durumu?
Paran varsa az çalış biz seni çok çalışanla bi külfet karşılığı aynı kefeye koyarız mı demek isteniyo
Ona benzer bişey...yada iş sahibiysen gece okuyabilirsin anlamıda çıkabilir...
Senin konulara gireyim dedim biraz fazla felsefik ve birazda siyasi
İkisinden de anlamıyom
2.eğitim öğrencisiyim yıllık 1155 lira harç ödüyorum bu harç mevzuu çok saçma oldu.bn tamamen kaldırılmasını anlamsız buluyorum.belli bir başarı kriteri getirirsiniz ona göre indirim yaparsınız 1 ve 2.eğitime.şimdi alttan 10 tane dersi olan üniversite kampüsünde karı kız kovalayan 1.eğitim arkadaşım zuppelik yaptığı için bedava okuyacak.gününü gecesine katan harcı ödemek ve ailesine yük olmamak için çalışan ve bu yüzden 2.eğitim yazan kardeşim de yine para bayilacak.niye kanunda öğrenim ücreti yazıyor? kanunun lafzi kadar ruhu da var.ruhunu da herkes biliyor ki öğrenim ücreti değil bildigin harç yani.yapılan kelime oyunları laf ebelikleri vs...ez cumle hatalı uygulama,siyasi propaganda...
2.eğitim öğrencisiyim yıllık 1155 lira harç ödüyorum bu harç mevzuu çok saçma oldu.bn tamamen kaldırılmasını anlamsız buluyorum.belli bir başarı kriteri getirirsiniz ona göre indirim yaparsınız 1 ve 2.eğitime.şimdi alttan 10 tane dersi olan üniversite kampüsünde karı kız kovalayan 1.eğitim arkadaşım zuppelik yaptığı için bedava okuyacak.gününü gecesine katan harcı ödemek ve ailesine yük olmamak için çalışan ve bu yüzden 2.eğitim yazan kardeşim de yine para bayilacak.niye kanunda öğrenim ücreti yazıyor? kanunun lafzi kadar ruhu da var.ruhunu da herkes biliyor ki öğrenim ücreti değil bildigin harç yani.yapılan kelime oyunları laf ebelikleri vs...ez cumle hatalı uygulama,siyasi propaganda...
tamam kardeşim anladık hakkı var
2. Öğretimde derece yapan arkadaşların 1. Ögretime geçme hakkı var bizim ünide...
- - - Eklendi - - -
2. Öğretimde derece yapan arkadaşların 1. Ögretime geçme hakkı var bizim ünide...
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
geçişi bilmem de %10luk dilim var.kanun diyor ki 2.eğitimde %10a girenler 1.eğitim harci öder yani su durumda 0/2 =0(tanımsız & belirsiz de olabilir,mat zayıftı hep)
tamam kardeşim anladık hakkı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?