İkinci Nesil Google Nexus 7

Sponsorlu Bağlantılar

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
İkinci Nesil Google Nexus 7
Asus tarafından üretilen 199$ başlangıç fiyatlı Google Nexus 7 tablet ilgi gördü ve 7 milyon kişiye ulaştı. Apple iPad mini rakibi olan 7 inç ekranlı ekonomik tablet güncellendi. Dün ilan edilen yeni Google Nexus 7 2′de ekran ve işlemci gibi temel özelliklerde ciddi ilerlemeler var ve fiyat sadece 30$ artışla 229$ oluyor. Asus’un ürettiği yeni nesil cihazda 1.5 GHz dört çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemci, 2 GB RAM, 5 MP ana kamera ve 1.2 MP ön kamera karşımıza çıkıyor. Asıl şoksa 7 inç ekranın sunduğu 1920 x 1200 piksel (323 ppi) çözünürlük.

Ekran aynı genişlikte olsa da cihaz incelmiş ve 50 gram hafiflemiş. HD video çekebilen tablette LED durum göstergesi, SlimPort uyumlu microUSB portu yer alıyor. Diğer bağlantı seçenekleri 802.11n WiFi, Bluetooth 4.0, NFC. Ayrıca kablosuz şarj için destek veriliyor. İlk kez bu modelde karşımıza çıkan Android 4.3 işletim sistemi de yeni. Batarya kapasitesi belirsiz ama 9 saat HD video izleme ve 10 saat internet gezintisinden söz ediliyor. 16 ve 32 GB seçenekleri sırasıyla 229 ve 269$ olacak. 4G LTE modülü de içeren 64 GB modelse 349$ olacak. Tahmin edildiği gibi microSD kart yuvası içermiyor.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

codblackops2

codblackops2

Üye
vay be o boyuta o çözünürlük :hmmm donanımda sağlam

:tşk:

• Beğen
Tepkiler: anilari35
anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
sorma ya bende yeni tablet almıştım kötü oldu hemde 7' isterken 10.1' almıştım baya üzüldüm

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
Kerim.

Kerim.

Üye
şu nexuslar itici geliyor bana:hmmm
ama bu sağlam olmuş

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
çok sağlam hardware