İkili İlişkilerde Aldatan Birine Şans Verilmeli Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

İkili İlişkilerde Aldatan Birine Şans Verilmeli Mi ?

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
vermem diyen arkadaşlar siz hiç aldatıpta şans istemediniz mi?

Berlin Boleyn

ben ona yıllarımı vercem o beni aldatıcak ben bütün yaşanmışlıkları bir anda çöpe atıcak öylemi yok yaaa

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
alperen bey belki sadece siz öylesiniz ama eminimki aldatıpta şans diler çoğu insan

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Aldatıp şans diliyorsa, sevdiği kişinin de aldatıp şans isteyebileceğini unutmamalı. Ve sevdiği kişinin aldatması karşısında onu affedebilecekse kendisi de aldatabilir. Buna atalarımız mezhep genişliği deyimi ile tam taşı gediğine oturtmuş. Mezhebi geniş olanlar aldatılıp, aldatır. Affedip, affedilir.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Aldatıp şans diliyorsa, sevdiği kişinin de aldatıp şans isteyebileceğini unutmamalı. Ve sevdiği kişinin aldatması karşısında onu affedebilecekse kendisi de aldatabilir. Buna atalarımız mezhep genişliği deyimi ile tam taşı gediğine oturtmuş. Mezhebi geniş olanlar aldatılıp, aldatır. Affedip, affedilir.

açıklamanız çok güzel :oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
her ne kadar onaylasamda her insan hayatta 2. bir şans ister :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
O zaman yukarda yazdığım durumuda göz önüne alıp paşa paşa kabullenir...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tamam tamam ben sustum :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
:nargile:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Aldatığını öğrendiğimde önce hatayı kendimde ararım.
Gerçekten ben hatalıysam affederim.
Ortada hiçbir sebep yok iken bunu yapmış affetmem söz konusu olmaz..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Kesinlikle verilmemeli, çünkü, bu insanın karakteristik bir özelliğidir.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Verilir ya da verilmez, benim özelim kimene. :pro:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
duruma göre ve yapılana göre değişir...aldatmaktan kasıt ne önce onu öğrenelim...aldatmak diyince çoğu insanın aklına cinsel açıdan aldatmak gelir...eğer mevzu buysa tabiki de affedilmesi imkansız gibi bişeydir (büyük konuşma olmasın diye direk imkansız demiyorum :ehe )

ama bana göre aldatmak;sevgilisi varken başka biriyle flört etmek,uzun bi süre boyunca başka biriyle bakışmak ( bakmak var bakmak var,güzel olana herkes bakar ama bi bakar 2 bakar işine devam eder bunda sorun yok :ehe) başka bi insanla bi kaç günlüğüne dahi olsa mesajlaşmak,başka bi insanla cinsi münasebette bulunmak vs..vs..

başta saydıklarım her ne kdr basit şeyler gibi görünse de güven zedeleyici unsurlar...ama affedilmeyecek gibi şeyler de değil...her insan hata yapabilir sonuçta..belki hayatının hatasını yaptığını düşüncek ve bi daha yapmicak..ömür boyu infazı mı hakediyo yani şimdi...hayır...güven zedelenir mi..evet...ama zaman ve yapılanlar yeniden tazeliyecektir o güveni..yeterki yapılan hatalar geri dönülmesi imkansız hatalar olmasın...

bence kendisine ve sevdiğine karşı az da olsa saygısı olan bi insan karşısındaki insanı aldatmaz...herşey saygıda gizli..saygının olduğu yerde hatanın olmicağını düşünüyorum ben...(her konuda)

Penelope

Penelope

Üye
Hayır kesinlikle şans verilmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt