İki sevgilinin ayrı şehirlerde yaşaması ilişkiyi sizce hangi yönde etkiler?

Sponsorlu Bağlantılar

• ilişkiyi bitirir

Kullanılan: 14 45.2%
  • ilişkiyi güçlendirir ;)

Kullanılan: 13 41.9%
  • farketmez

Kullanılan: 4 12.9%

• Kullanılan toplam oy
    31
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi

-efşan

-efşan

Üye
Gözden ırak gönülden ırak...

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Aski büyütür cünkü hep özlem var. ama sürekli irtibatta olmak gerek ve sadik olmak gerek. Yoksa baskalari girebilir devreye. 3 yildir uzaktaydi sevgilim 2 gün önce tamamen ayrildik.. Anlatsam roman olur.

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
wala olmuyor uzakken bende aşkı bitirdi mesafeler yaşadım yanı. Ûstüne arkandan biseylerde yapıyor. Ve ne yaptığını bilemiyorsunuzda.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
sehir neysede yav cok uzakta o baska ulkede(

AHMED...

AHMED...

Üye
gerçekten bir sevgi var ise aranızda daha da çok aşık Olur ve bağlanirsin özledikçe

lgkg300

lgkg300

Üye
ayrı şehirde olması daha iyi. Aynı şehirde olsalardı günaha girerlerdi, nefse uyarlardi. Fakat uzak olması sağlam bir evliliğin kurulmasını sağlar. Aynı şehirde olsalardı hergün birlikte olurlardı ve incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden ötürü ayrılırlardi.

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten bir sevgi var ise aranızda daha da çok aşık Olur ve bağlanirsin özledikçe

BöyLe Diyende Var.

Gözden ırak gönülden ırak...

BöyLe Diyende Var. :S

ayrı şehirde olması daha iyi. Aynı şehirde olsalardı günaha girerlerdi, nefse uyarlardi. Fakat uzak olması sağlam bir evliliğin kurulmasını sağlar. Aynı şehirde olsalardı hergün birlikte olurlardı ve incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden ötürü ayrılırlardi.

Oda ÖyLe Ama Güven oLması Lazım AraLarında, uzak Diye Arkasından İş Çevirmiceksin.

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
hem o simdilik uzakta dimi :ehe:
3 sene sonra bir omur yanimda olcak insAllah

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
insan bikere seviyomus anladim.yemende de olsa farketmezmis anladim.

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ ve -efşan
kraldost

kraldost

Üye
bunu anket yapman çok saçma şıkları seçmek için ikinizide tanımak gerek ikinizide tanımadığım için sağlıklı bir seçim yapamıyorum lakin şunuda söylemek istiyorum uzaklıklar küçük sevgileri bitirir büyük sevgileride alevlendirir

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
hem o simdilik uzakta dimi :ehe:
3 sene sonra bir omur yanimda olcak insAllah

inş kardeşim :tebessüm:

---------- Eklendi @ 23:44:28 ---------- Yazıldı @ 23:42:31 ----------

simdiki nesil bir kere sewmiyor be tubiş.
Ayakkabı değiştirir qibi haftada bir değiştiriyorlar .s

---------- Eklendi @ 23:45:53 ---------- Yazıldı @ 23:44:28 ----------

bunu anket yapman çok saçma şıkları seçmek için ikinizide tanımak gerek ikinizide tanımadığım için sağlıklı bir seçim yapamıyorum lakin şunuda söylemek istiyorum uzaklıklar küçük sevgileri bitirir büyük sevgileride alevlendirir

Dostum konunun benle alakası yok. Bana göre değil genel olarak düşün :ok2:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
benim gibi olursun 16 yaşından 21 yaşına kadar seversin cıkarsın askere gidersin dadadammm yılların birikimi sana bi süpriz yapar bam herşey biter hayatında bi sevgili için gereğinden fazla yer açma

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Uzaklık yada yakınlık değil de ikisinin arasında da güven olması lazım.
Yoksa fiizanda bile olsa onun içinide dışınıda biliyorsan zarar gelmez.
İşin şu yanı da var yakın olsada mahellede adı çıkmışlar olupta kendisini sana süt dökmüş kedi gibi gösterebiliyor.

Karşındakini iyice ölçüp biçeceksin ki ozaman derin düşüncelere dalıp,fazlasıyla hayal kursan bile sonun ne olcağını bilesin.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
sevgi 2 türlüdur.
1. Sevmek için sevmek
2. Aşk için sevmek.
Örnek vereyim
mevlana ve şems arasındaki aşktır lakin liseli sevgiler ise sevmek için sevmektir.
Eğer onu aşk için sevdiysen uzaklık bir ayrım değil bir o kadar yakınlık ifade eder. Aşk sabırdır arkadaşım. Ama yok ben bu değilim diyorsan zaten çoktan ayrılmışsındır ondan.. Saygılar

---------- Eklendi @ 00:22:13 ---------- Yazıldı @ 00:20:13 ----------

katılıyorum :( kesinlikle

lgkg300

lgkg300

Üye
Aşk nedir biliyor musunuz? Modern şartlara göre aşk, mesaj hakkın veya kontörün olmadığı zaman sevgiliye ödemeli çağrı atmandir. Aşk günümüzdeki gibi çıkmak, o bar senin bu bank benim, el ele tutuşmalar değildir. Aşk imkansızliktır, kavuşamamaktır, uğruna acı çekmek mecnun olmaktir aşk. Ne yazık ki ıki sevgili el ele dudak dudağa (çok afedersiniz) ve adına aşk koymuşlar. Ne olacak bunların hali? Eğer ilerde evlenseler her ne kadar tasvip etmesem de eyvallah diyecegim de evlenmiyorlar, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden ötürü ayrılıyorlar. Ve birbirlerini kullandılar tabir-i caizse ikinci el olarak, kirletilmis, kullanılmış olarak hayatlarini sürdürecekler, bunların bataryasi kullanılmış, çizilmis, şarj olmayan bir hale gelmişler.(madem cep formu burası, bu tip insanlara ikinci el telefon benzetmesi şaşırtıcı olmasa gerek) Simdi dostlar bu ikinci el insanları kim eş diye kendine alır soruyorum değerli arkadaşlar kim alır bunları?
Sevgili maxidaşlarım bay bayan fark etmez kendimizi hakiki sevdiğimize saklayalim ki onlara bakacak yüzümüz olsun.,,
Cümleten herkese hayırlı geceler ,,,

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
gözden ırak olan gönülden de ırak olur demiş atalarımız tecrübeyle sabittir neticede

M. tAHA

M. tAHA

Üye
Aşk nedir biliyor musunuz? Modern şartlara göre aşk, mesaj hakkın veya kontörün olmadığı zaman sevgiliye ödemeli çağrı atmandir. Aşk günümüzdeki gibi çıkmak, o bar senin bu bank benim, el ele tutuşmalar değildir. Aşk imkansızliktır, kavuşamamaktır, uğruna acı çekmek mecnun olmaktir aşk. Ne yazık ki ıki sevgili el ele dudak dudağa (çok afedersiniz) ve adına aşk koymuşlar. Ne olacak bunların hali? Eğer ilerde evlenseler her ne kadar tasvip etmesem de eyvallah diyecegim de evlenmiyorlar, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden ötürü ayrılıyorlar. Ve birbirlerini kullandılar tabir-i caizse ikinci el olarak, kirletilmis, kullanılmış olarak hayatlarini sürdürecekler, bunların bataryasi kullanılmış, çizilmis, şarj olmayan bir hale gelmişler.(madem cep formu burası, bu tip insanlara ikinci el telefon benzetmesi şaşırtıcı olmasa gerek) Simdi dostlar bu ikinci el insanları kim eş diye kendine alır soruyorum değerli arkadaşlar kim alır bunları?
Sevgili maxidaşlarım bay bayan fark etmez kendimizi hakiki sevdiğimize saklayalim ki onlara bakacak yüzümüz olsun.,,
Cümleten herkese hayırlı geceler ,,,
çok güzel dedin

Üst Alt