Pringles
Üye
hayır androidde tek sorun cihazın batarya özellikleri ben para vermeye korkuyorum o konuda anroide pek güvenmiyorum yoksa android kadar kralbi işletim sistemi yok
hangi telefonu kullandığına bağlı kardeşim ben galaxy ace kullandım nokia kadar şarjı dayanmıyor.burda androidin şarj performansını karalayanlar karaladıgınız sistem şuan dünyada birinci konumda .herkes akılsız mı ki şarjı dayanmayan bi sistemi birinci konuma taşısın.ben niye şarj sıkıntısı çekmiyorum.
s3 kasıyormu ?androit telefonlarda uygulamaları kapatsan bile tekrardan açıldığı için ram kullanmakta çok ram =çok batarya ve performans düşmesi galaxi ace menüde bile kasıyor arkadaşta var. Ayrıca samsung çok güzel bir çözüm bulmuş telefonu güçlendirmişler 2gb ram ve 1.5 4 çekirdekli bir telefon kasarmı hiç ? Benim pc 2 çekirdek) - - - Eklendi - - - 1.5ghz 4 çekirdek
aynen android alcaksan en az s2 filannote 2 kullandım sürü şey acık tık kasma yok zaten 1.5 ram varsa kesin al yani demek istediğim 1gb ram aşası kurtarmıyor. Buda = Fiyat s2 aşası alma android için pişman olursun
telefon c6-01symbian cihazlardan uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?