iki ilginç olay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
iki ilginç olay
internette okudum hoşuma gitti aktarayım dedim...
1) Şimdi arkadaşımla Taksim'de takılıyoruz bi adam ağlayan çocuğunu susturmaya çalısıyor. Yanda da bi polis var; sonra adam çocuga dedi ki:
-Sus yoksa seni polise veririm. Yandaki polis de bi dellendi
-Lan gerizekalı biz adam mi yiyoruz da bize veriyon cocugu?

2) Bir gün Izmir' de Belediye otobüsünde gidiyoruz arkadaşlarla. Bizim arkadaş boş yer buldu ve oturdu. Sonraki durakta da eli bastonlu yaşlı bi amca geldi. Arkadas da kıllığına adama yer vermedi. Adam o arkadaşin oturduğu koltuğun yanina geldi ve ayakta arkadasin yer vermesini bekliyor. Fakat arkadas yerini vermedi. Neyse adamcagizin da yazik bastonu otobüs hareket ettikçe bi o tarafa bi bu tarafa kayiyo. Arkadas dayanamadi ve
yasli amcaya
-'Amca bastonun ucuna lastik takarsan kaymaz' dedi. Adam söyle bakti.sonra
- 'o lastigi zamaninda baban taksaydi şimdi sen olmazdın, ben de orda oturuyo olurdum' deyince bütün otobüs koptu. Arkadas o gün bu gündür belediye otobüsüne binmez.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bunlar fıkra

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant
kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
yok be kardeş yaşanmış gerçek olay

pelın_

güzelmişd:D

u_cosar

u_cosar

Üye
vaybe helal olsun amcaya :ehe

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Kim yaşamış bunları yaa :D fıkraların bir çoğundada yaşanmışlıklar vardır. Konu espri bölümünde olmalıydı, çünkü sosyal paylaşım sitelerinde hergün rastlıyorum, baydı artık :oke:
Daha ilginç paylaşımlar lütfen :spr

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
Kim yaşamış bunları yaa :D fıkraların bir çoğundada yaşanmışlıklar vardır. Konu espri bölümünde olmalıydı, çünkü sosyal paylaşım sitelerinde hergün rastlıyorum, baydı artık :oke:
Daha ilginç paylaşımlar lütfen :spr
tamam kardeşim ne kızıyorsun neden bu kadar rahat tepki veriyorsun bir düşün ondan sonra tepkini göster bizde insanız kalbimiz var incinebiliyoruz vede incindim tşk ederim

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Hayır hayır kızmadım, sadece paylaşım hakkında içimden geçenleri yazdım..
Sadece forumun güzelliği adına, herkes için ;)
Gerçekten Özür Dilerim :lol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt