İki express arasında kaldım 5730-5530

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
İki express arasında kaldım 5730-5530
5730 xpress music

5530 xpress music

bu ikisi arasında kaldım kullanan arkadaşlar warsa cevapları bekliorm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
5530 al derim...

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
abi görüşleride belirtelim bn daha çok 5730da kararlıyım 5530da 3g yoq ama???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
3g düşünüyorsan 5800 al o zaman..5530 la aralarında pek fiyat farkı yok tam tersine 5800 daha ucuz..

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
bence sen 5530 veya 5800 al...

pazzoo

pazzoo

Üye
3g kullanan varmi aranizda?bence yoktur,varsada cok azdir eminim...avrupada bile kullanan cok az,,arkadasim ben 5530 kullaniyorum ve de cok memnunum,ama tabi renkler ve zevkler tartisilmaz...

hazar07

hazar07

Üye
kardeş eğer senin için 3g çok önemliyse 5730 al hatta 5800 da düşünebilirsin ama bende 5530 var 2 hafta önce aldım,acaip memnunum bence super bi telefon,5800dan cok daha kibar bi goruntusu var ve 3g haricinde butun ozellikler aynı hatta daha iyi diyebilirim. son olarak da şunu sölim eğer dokunmatik ekranlı bi tel alacaksan kesinlikle şu şeffaf koruyuculardan da al.. hadi seçim sana kalmış yine;)

futbol123

futbol123

Üye
bnce 5530 yerine 5800al

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5800 nedendir bilmiyorum ama bnm hiç hoşuma gitmiyor biraz kaba ve dokunmatik yönünden zayıf kenarlarınıda pek sewmiyorum eğer dokunmatik bir telefon alacaksam bu 5530 olur ama 5730un özelliklerini merak ediyorum:(

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
5800 dokunmatiği bence gayet güzel 1 hafta önce aldım kullanıyorum birşey yok almadan önce internetten gördüğüm resimlerde gerçekten banada kaba geliyodu ama telefonu elime aldıgımda hiç de öyle gelmedi ama 5530 alcak al derim oda çok iyi telefon tek eksiği gps ve 3g 5800 a göre daha küçük kibar ama dediğim gibi 5800 çok güzel kaba diğil telefonu bir eline al incele derim 8 gb vermeleride yanında büyük avantaj 5530 dan 20 tl daha fazla al derim....

-cücü-

Üye
5800

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
bence 5730 u da araştırıp karar vermelisiniz çok güzel bence

hazar07

hazar07

Üye
5800 dokunmatiği bence gayet güzel 1 hafta önce aldım kullanıyorum birşey yok almadan önce internetten gördüğüm resimlerde gerçekten banada kaba geliyodu ama telefonu elime aldıgımda hiç de öyle gelmedi ama 5530 alcak al derim oda çok iyi telefon tek eksiği gps ve 3g 5800 a göre daha küçük kibar ama dediğim gibi 5800 çok güzel kaba diğil telefonu bir eline al incele derim 8 gb vermeleride yanında büyük avantaj 5530 dan 20 tl daha fazla al derim....

kardes yeni surumle birlikte 5530a artık gps de eklendi.ben 2 hafta once aldm direk son guncelleme mevcuttu ve gps var yani tek eksik 3g kaldı,o da ihtiyacı olana;)

zaferizm

zaferizm

Üye
versiyonla gps yuklemek mumkunmu acaba telefonda entegre gps modulu bulunması gerekmıyormu ?

keskin77

Üye
5800 kullandığım en çok özelliği olan ama bütün bu özelliklerini görüntüsü ve kabalığı ile gölgeleyen tedavülden kalkması gecikmiş kötü bir telefon 3 ay önce aldım 15 gün ancak kullandım 2 gün önce zarar ederek sattım 5530 daha iyi 3g ve gps yok ama kibar wifi var kamerası aynı

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
herryerde aynı msjı yazarak flood yapma....5800 bu kadar kötülüceğin kadar kötü bir telefon değil kaba da sanki ne kadar büyükte kaba olması özelliklerinin üstünü kapatmaz tamam mı ....

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben 5730mu 5530mu diye soruyorum 5800ı kıyaslamıyorum...

zaferizm

zaferizm

Üye
wireless yardımı ile girmiyorsun degılmı? dırek uydu taratıp gırıyorsun

emre5816

Üye
arkadaşlar 5530 daki gps wireless yada şebeke tabanlı uydu tabanlı gps değil bilginize... konuya geline kardeşim bende sana 5530 tavsiye ederim 3g alsanda kullancağnı pek sanmıyorum o bana göre biraz işin havası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt