İki Adımlı Doğrulama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Misafir - 957576

Konu Sahibi
İki Adımlı Doğrulama Sorunu
Merhaba ben @Genc007
İki adımlı doğrulama diye bi şey çıktı karşıma bunu yapmadan kullanamıyordum forumu. Yaptım ve çıkış yaptım. Şimdi de kod istiyor ama kod e postama gelmiyor bu yüzden de foruma giriş yapamıyorum.
@Admin

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve Murat Alper

Buğra

Buğra

Admin
İlgileniyoruz. Bu bilgisayarı hatırla seçeneğini kullanarak bir ay boyunca kod girmeye gerek kalmadan giriş yapabilirsiniz. Güvenlik gereği her çıkış yaptıktan sonra giriş yaparken doğrulama kodu gönderilmektedir. Eğer kendi bilgisayarınızda kullanıyorsanız sürekli çıkış yapmamanızı tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Eren Değerli, Baydırman ve TheNightMare.
Ozan

Ozan

Admin
Geçici sorun adına üzgünüz, şu an düzelmiş olmalı tekrar giriş talebinde bulunduğunuzda iki adımlı doğrulama maili gelecektir.

*Gelen kutunuzda görmezseniz Önemsiz / Spam kutusunu mutlaka kontrol ediniz.

• Beğen
Tepkiler: Eren Değerli, Baydırman, TheNightMare. ve 1 kişi daha

Misafir - 307410

Hâlâ giremiyorum maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Buğra

Buğra

Admin
Diğer arkadaşlarda böyle bir sıkıntı var mı şuanda ? @Yönetici

• Beğen
Tepkiler: Eren Değerli, TheNightMare., Baydırman ve 1 kişi daha
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
  • Beğen

Misafir - 962980

Doğrulama olayını kaldıramaz mısınız? Veya başka bir mail adresi alsam mail adresimi onunla değiştiremez misiniz? Belki de mail adresiyle alakalı bir sorun. Ama en garantisi doğrulama olayının kaldırılması gibi. Şimdiye kadar yoktu dün çıktı.

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Doğrulama olayını kaldıramaz mısınız? Veya başka bir mail adresi alsam mail adresimi onunla değiştiremez misiniz? Belki de mail adresiyle alakalı bir sorun. Ama en garantisi doğrulama olayının kaldırılması gibi. Şimdiye kadar yoktu dün çıktı.
@Admin

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Doğrulama olayı yöneticilerin hesap güvenliği için özel olarak entegre edildi. Şuan kontrol ettim bende herhangi bir sorun yok. Hesaptan çıkış yapıp girdiğimde anında mail geliyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve Murat Alper
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bir sorun olmadı, ilk zaman mail birkaç kez gelmemişti ama farklı tarayıcıdan tekrar girerek mailin geldiğini gördüm. :hmmm

• Beğen

Misafir - 179525

Başka tarayıcılardan baktım mail yine yok. Doğrulama olayı kaldırılıp güçlü şifreler koyulabilir bence. :hmmm

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
başka mail adresi yazar mısınız bana? sizin mail adresinizi değiştireyim birde öyle deneyin. İlginç uzun bir zamandır bu sistemi kullanıyoruz hiç kimse de böyle bir sorun olmamıştı :hmmm

• Beğen
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Bende öyle bir sıkıntı yok . Hem telefondan operadan hem bilgisayardan Yandex tarayıcı ile giriş yaptım . E-posta geldi ve 30 gün tanı seçeneğini işaretledim. Şimdi normal giriş gibi girebiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ozan ve Baydırman
PALA.

PALA.

Üye
Merhaba ben @Genc007
İki adımlı doğrulama diye bi şey çıktı karşıma bunu yapmadan kullanamıyordum forumu. Yaptım ve çıkış yaptım. Şimdi de kod istiyor ama kod e postama gelmiyor bu yüzden de foruma giriş yapamıyorum.
@Admin
Hasan moderatör oldun, foruma mı giremiyorsun :)
Hiç güleceğim yoktu, Allah ta seni güldürsün...

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Baydırman
Buğra

Buğra

Admin
mail adresinizi değiştirdim. Şimdi tekrar gizli sekme veya farklı tarayıcılardan dener misiniz ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
Düzeldi sorun. Teşekkürler. :oke:

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Buğra

Üst Alt