İkariam Hesap Satılık İlgilenenler Buraya... :X

Sponsorlu Bağlantılar

uqur16

uqur16

Üye
konu ilgisiz yere acılmış sacma kapatılsın

İKARİAM

Üye
ikariam da satılık oyun var içinde altınla beraber 800 000 altınla beraber 3000 genarelli oyun satıyorum araştırmalar toplam 7 kadar var 87 000 puanım var istersen fiyatta pazarlık yaparız alıcaksan bana msn de ulaş [email protected] msn yoksa facebookdanda ulaşabilirsin

+5 TANE ŞEHRİM VAR İÇİNDE GARENTİ 10 000 ADET MAL OLMASA PAZARLIKLA 20 000 OLABİLİR GENAREL 3000 İKEN GELİR 1000 OLUYOR 68 GEMİ GARENTİ GAMİ HALİ DAHA ALINIYOR İSTENSE 5 GEMİ ALINIR 800 000 ALTIN GARENTİ VERRİLİYOR 1 000 000 ULAŞILIRSA 1 000 000 ALTIN VERİLECEKDİR FİYAZTIDA BAYA UCUZ PAZARLIK YAPILIR BELKİ SİZ BUNU OKURKEN BEEN 100 000 PUAN YAPACAM KAN-2 İTTİFAĞINDAN İSTENİRSE İTTİFAKDAN ÇIKINIR

______NOT________ BANA MUHARREMABAS@HOTMAİL.COM DAN ULAŞABİLİRSİNİZ OLMADI FACEBOOKDAKİ İSİM muharrem abas ceza resmi var (xi dünyasından)

:sn: :sn:

İKARİAM

Üye
ikariam da satılık oyun var içinde altınla beraber 2 000 000 altınla beraber 3000 genarelli oyun satıyorum araştırmalar toplam 7 kadar var 103 000 puanım var istersen fiyatta pazarlık yaparız alıcaksan bana msn de ulaş [email protected] msn yoksa facebookdanda ulaşabilirsin

+5 TANE ŞEHRİM VAR (şehirlerim bozul yok) İÇİNDE GARENTİ 10 000 ADET MAL OLMASA PAZARLIKLA 20 000 OLABİLİR GENAREL 3000 İKEN GELİR 1700 OLUYOR 70 GEMİ GARENTİ var 2 000 000 ALTIN GARENTİ VERRİLİYOR SA FİYATDA BAYA UCUZ PAZARLIK YAPILIR KAN-2 İTTİFAĞINDAN İSTENİRSE İTTİFAKDAN ÇIKINIR

______NOT________ BANA MUHARREMABAS@HOTMAİL.COM DAN ULAŞABİLİRSİNİZ OLMADI FACEBOOKDAKİ İSİM muharrem abas ceza resmi var (xi dünyasından 9 tane araştırmam kaldı araştırılmamış)

sude34

Üye
ikariam etada 200000puanlık satılık oyun hesabı isteyenler bu adresimden bana ulaşabilirler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar etadaki 200000puanlık hesabı satın almak isteyenler bana [email protected] adresimden ulaşabilirler..

60efe

Üye
arkadaşlar bnde satıorum betada ikariam 200 k (200 000) fiatı 250 tl pazarlık payı var msnem [email protected] bi mail atsın ilgilenenler

DaDaSS2525

Üye
ARKAASLAR KAPPADA EN AZ 500K OYUN SATMAK ISTEYENLER [email protected] adresınden bana ulasabılırsınız my de satılmak ıstenen oyunlarda degerlendırılır:oke:

ExPaLASioN

Üye
Oyuncu ismi ExPaLaSioN

puanı yeni sisteme göre 65 bin

5 sehir war 4 nün belediye binası 18 akademi sewiyeleri her sehirde 12

Hilal ittfağının lideriyim ittifakla birlikte werilecektir oyun oyunu alır lmaz Hilal ittifağının lideri olacaksınız

pi dünyasında bu oyun we ittifak sırlamasındada 39 cu sıradayız

3.900 k general puanı war

oyunu almak isteyen warsa [email protected] dan bana ulaşabilirler

koray247

Üye
beta serverinde 656.000 puanlı 7 şehirli oyunumu satıyorum.arastırmalşar bitmiş durumda 153 gemisi var isteyenler [email protected] adresinden ulasabilirler

-FatH-

Üye
Hesabın puanı :700.000

Hesabın ismi (Hangi server da ): My Serverinde

Hesabın askeri durmu : 18.000 General puanı (max : 35.000 Basılabilir, asker basmak için 60.000 sülfür, 125.000 odun mevcuttur)

Hesabın sömürge durumu : 7 şehir Bozulumsuz ( 2 vali 7 seviyedir) 8. söm. kurulmaya az kaldı.

Hesabın ekonomi durumu : Herşey Kapalı oldugunda 54,200 Altın geliri var. (35,000 Generali geçebilir)

Hesabının üye olduğu ittifak : KsK Karşıyaka, İsteğe göre çıkabilir.

Hesabın şu anda saldırı içinde olduğu düşmanları : Düşman, savaş vb. yok, Çevrede bol yağmalanacak oyuncu var. Bölgenin en iyi askeri gücteki hesabıdır.

Hesabı Satacak kişinin irtibat adresi : [email protected]

Hesabı karşılığında ne istediği : Uygun fiyata verilecek, Takas kabul edilmez. Pazarlıkla anlaşırız

omerfarukyardim

Üye
Hesabın puanı : 1,000,500

Hesabın ismi (Hangi server da ): epsilon

Hesabın askeri durmu : 12,000 general puan sahip buhar devleri kılıç ustaları tüfekçiler yani ihitiyaç olan bütün birimler yeteri kadar mevcut

Hesabın sömürge durumu : 7 koloniye sahip bi hesabım var hepsinde istihbaratlar son seviyede depolar 30 belediyeler 24 surlar 25 müzeler 10 yen binalrın hepsi 25 ve üstü seviyedeler kısacası usta inşaatçılarda ve bina seviyelerinde genel sıralamada ilk 100 içerisindeyim

Hesabın ekonomi durumu :18 seviyedeki akademiler araştırma yapmakda ve 12 bin generale bakmaktayım buna rağmen +1000 gelirim var

Hesabının üye olduğu ittifak (isteğe bağlı) : Eski bir ittifağın lideriyim satın alıcak kişide ittifağın yönetim kurulunda olabilir isteğe bağlı

Hesabın şu anda saldırı içinde olduğu düşmanları : Her oyuncunun ne kadar düşmanı varsa benimde okadar yani sıkıntı olucak bi düşman söz konuısu değil hesabın yeterliliği itibari ilede kolay kolay düşman kesilen olmaz

Hesabı Satacak kişinin irtibat adresi :

Hesabı karşılığında ne istediği : ilglienen bu işden anlayan ve ciddi olan eklesin ne istediğidiğimi ayrıntılı şekilde konuşuruz.

necrodd

Üye
arkadaşlar normalde böylebişey yapmazdım ama askerlik işin içine girince yapmak zorunda kaldım satılık hesap var bilginiz olsun aciliyetten

Dünya => Lambda
ittifak => xxxx
Köy sayısı => bozulumsuz 8
Puan=> 6xxxxxx
General puanı => sıralama sorun değil istediğin kadar basılır durumda
Araştrma durumları => araştırma binaları 15

hesap şuan çk iyi bir durumda askerlik yüzünden satılıyor

Fiyat: 75-125 tl arasıdır bilginiz olsun
e-mail: [email protected]

cihatgenc

cihatgenc

Üye
İKARİAM MY DA SATILIK HESAP

ittifak adı : üstad (2. sıradadır)
puanı :500k
sehir durumu : baskentle birlikte 7 ve hiç bozulmusuz (24-24-24-23-22-22-23 boyutundadır)2mermer 3üzüm 1sülfür1kristal
General puanı:genel sıralamada 7.sıradadır 24k
arastırma durumları : arastırmalar bitmiş durumda

hesap gercek manada süper durumdadır 800 k puanlı kısılere rahatlıkla kafa tutulabılır...

istenilen fiyat : 110 tl pazarlık payı vardır

msn adresi : [email protected]

Ulusol

Üye
Hesabın puanı : 600.000

Hesabın ismi: Ulusol

Hesabın askeri durmu : 20 k idi 10 k geliri kalıyo geriye ama savaştan çıktım generali indi

Hesabın sömürge durumu : 6 şehrim var hepsi tam valileri 1 tane daha koleni kurabilirsin istersen seyyar olarak kullan

Hesabın ekonomi durumu : Ekonomi askersiz araştırmasız olunca 50-60 k arası gelir çıkar

Hesabının üye olduğu ittifak (isteğe bağlı) : TRKLR ittifağı General Yardımcısı

Hesabın şu anda saldırı içinde olduğu düşmanları : Belirli düşmanımız 1071 ama zor gelir saldırı gelsede TRKLR ittifağı destek atar

Hesabı karşılığında ne istediği : Pi'den hesap almak 300 k yada 250 kontör istiyorum

Arkdaşımda hesabını satıyomuş bilgiler

Hesabın puanı : 400.000

Hesabın ismi: İstilacı

Hesabın askeri durmu : 21 k

Hesabın sömürge durumu : 6 şehrim var hepsi tam valileri 1 tane daha koleni kurabilirsin istersen seyyar olarak kullan

Hesabın ekonomi durumu : Ekonomi askersiz araştırmasız olunca 40-45 k arası gelir çıkar

Hesabının üye olduğu ittifak (isteğe bağlı) : TRKLR ittifağı İstihbarat Şefi

Hesabın şu anda saldırı içinde olduğu düşmanları : Durmadan saldıran yok kimseyle kavgalı değilim

Hesabı karşılığında ne istediği : 200 kontör

Not: Bu bilgiler arkadaşımın bilgileridir !!!

yatirim358

Üye
Rho'da hesap isteyen önerilerini sormak istediklerini mail atabilir...
Dünya: Rho
Puan 190.000 / 1 - 2 güne 200.000 üstü olacaktır.
Araştırmalar gelecekler hariç tamamlanmış.
6 şehir mevcut + Bozulumsuz 2 şehir kurma imkanı.
Şehirler hepsi birbirine yakın saldırı alması zor. Generali yüksek.
20 ambrosia mevcut.
[email protected]

alphacino_coex

Üye
BU FIRSAT KAÇMAZ..!!

950.000 PUANLI HESAP SATILIKTIR ALPHANIN ORTASINDA ADA OCAK SEVİYELERİ MÜKEMMEL 23-29 CIVARINDA

500 TL

adres:[email protected]

lütfen ciddi alıcılar baksın zahmet olmasın

alphanın orta yerinde
2 üzüm aynı adada 23-29 ocak seviyesli ,
3 mermer 22-23 ocak seviyeli ,
kristal 20-25 ,
sülfür 20-23,
adaların hepsi komşu ,ana şehirlerin surları 25-26 belediyeler 25-26
alpha nın değil ikariam tüm dünyaların sayılı bölgesindedir ona garanti veririm ..
lütfen ciddi olarak düşünenler bana dönsün detayları konuşuruz
[email protected]

murat19300

Üye
HESAP ÖZELLİKLERİ

* HESAP PUANIM 630,000 DIR.

* HESABIMDA MERMER ADASINDA 3, ÜZÜM ADASINDA 2, SÜLFÜR ADASINDA 1 VE KRİSTAL ADASINDA DA 1 ADET OLMAKLA BİRLİKTE 7 ADET ŞEHRİM VARDIR.

* ŞEHİRLERİMİN HEPSİNDE Kİ BELEDİYE BİNASININ GELİŞİMİ 24. SEVİYEDEDİR.

* ŞEHİRLERİMDEKİ TÜM BİNALARIN GELİŞİMİ AYNIDIR. Örn. ( Depo Seviyesi 26 dır Tüm şehirlerde )

* ŞEHİRİMDE 140 ADET YÜK GEMİSİ BULUNMAKTADIR.

DAHA SAYAMAYACAĞIM BİR ÇOK ÖZELLİK SATIŞA
SUNULMUŞTUR, FİYATI OLARAK 170,00 TL DÜŞÜNMEKTEYİM AMA PAZARLIK PAYI BULUNMAKTADIR.

İLGİLENENLERİN [email protected] ADRESİMDEN
BENİMLE İRTİBATA GECEBİLİRLER.

deeptosea

Üye
betada 533 k lık 7 şehirli 16k generale sahip hesabım satılıktır ilgilenenler mesaj atsın lütfen fiyat 150 tl

betada 533 k lık 7 şehirli 16k generale sahip hesabım satılıktır ilgilenenler mesaj atsın lütfen fiyat 150 tl

[email protected] adresinden de ulaşabilirler hesapla ilgilenen arkadaşlar

axcıon

Üye
5 sehırlı hesap en fazla 30 ytl olur fazla etmez ok

100 fazla sana sana30 ile 35 arası vereyım tamam [email protected] ekle meail at ok

huseyin2007

Üye
lambdada 80.000.000 altınlı hesap satılıktır. Altın sıralamasında 11. sıradayım saatlik altın kazancım 30.000 8 k da general puanım vardır.
160 tane ticaret gemim bulunmaktadır.
araştırmalarda 2. sevieylerin hepsi bitmiştir.
7 tane şehrim vardır hepsinin seviyesi de 25 dir.
genel puanı 470 k dır.
ilgilenenler varsa bana [email protected] adresinden ulaşabilirler.