III. İstanbul Buluşması (Resimler eklendi 5. sayfada)

Ozan

Admin
Vayy ortalarda görünmeyen arkadasları istanbul bulusması konusunda görüyoruz sevindik valla

Salihyet

Üye
abimlerden biri de gelir 2 kişiyiz yani
sitenin yenilendiğinde mail gelmişti bi girip baktım sonra evde tadilat vardı internet vs. baya bi ertelemiştim ama artık varım

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Salih abini de ekledim

Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.....Adım sertaç Lüleburgaz'danım....Bu tarz toplantıları sıksıkla yapıyormusunuz?...Ayrıca Toplantı yeri her seferinde İSTANBUL'damı oluyor...Sizlerle tanışmak isterim ancak Bana biraz ters kalıyor...

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Her bölge kendi arasında yapıyor. İstanbuldakiler istanbulda oluyor. Bugünde izmirde arkadaşlar toplanacaktı.

Sıklıkla demeyelimde 3-4 ayda bir oluyor

istanbul buluşması varmış belki gelirim yemekler içkiler ısmarlanırsa geliriz yani

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İçki yok

Yemekte herkes kendi cebinden tabiki. Listeye ekleyeyim mi?

OOO İyi walla.Paralar maxiden olsa herkes gelirki

İçki olmamalı taşkınlık çıkabilir.

Salihyet

Üye
evet kafayı bulup iskeleden neyse kadıköy iyiydi ama değişebilir . florya da karting var ona benzer bişey yapabilriz. hatta spor salonuna girip salon futbolu oynayabiliriz : D: D: saçmaladımmı ne :P

ναη_нσιנ∂σηк;449057' Alıntı:
İçki yok

Yemekte herkes kendi cebinden tabiki. Listeye ekleyeyim mi?

düşünüyorum nega koskoca maxicep l.t.d ş.t.i nin patronusun senin ceo van maxicepin sponsar olmayacanı söylüğyor yaaauu

safakk

Üye
aaaaaaaaahhhhhhhh ah hasteneye gitmicek olsam tam süper olurdu ama artık neyse siz gezin eylenin fotograflarıyla tatmin oluruz (göz doktoruna gidicem yanlış anlaşılmasın yani bakırköy falan deil )

Bazen oluyo böle decodersiz anlaşılamayan mesajlar

SelmanTE

Üye
Bazen oluyo böle decodersiz anlaşılamayan mesajlar

puhahaha

neyse arkadaşlar; ahmet dediğim gibi gelebilirsem en azından sabah bi yanınıza uğrarım saat en geç 10 a kadar. sonra ayrılmak zorundayım.
sen bilirsin benim işleri

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selman abi öğleden önce buluşma olmaz ki

Senin işleri biliyoruz

yemeği içkiyi bedavaya getiremedik iyi mi tüh

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Punisher gelecek misin ki

mAd_girL

Üye
vay be maxicepin ceo su van mıymış allah allah herkese nasip olmuyo bu ceo luk ama :?sl?k