Ii . Maxicep İstanbul Buluşması.. (5 Şubat Pazar)

Sponsorlu Bağlantılar

a21a

a21a

Emekli Yönetici
hava sıcaklığı ne olursa olsun Maxicep dostluğunun sıcaklığı ısıtır sizi. Naz etmeyin arkadaşlar gidin. gerçekten sanal ortamı gerçek dostluklara taşımak güzel...

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Arkadaslar

Vadiye gidin film süper ben yeni geldim sinemadan

Bulusma fotolarınıda unutmayın

msw

msw

Üye
fotolar benden

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Foto makinesi getircem ben..

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<div class='quotetop'>(msw &#064; Feb 4 2006, 11&#58;51 PM) [post=271873]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
fotolar benden
[/b][/quote]

N80&#39;den Güsel olur tabi

msw

msw

Üye
N80 yetmez ... namı diğer sony 5.1 foto machine

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ok o zaman ben getirmiyorum foto makinesi..

RockFord Fosgate

Üye
beyler bol bol cekın fotoları da bızde ızmırden gelmıs kdr olalım:)

msw

msw

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 5 2006, 12&#58;41 AM) [post=271912]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
beyler bol bol cekın fotoları da bızde ızmırden gelmıs kdr olalım:)
[/b][/quote]
sen niye izmir buluşmasına gelmedin ...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çekeriz sen onu merak etme..

wincih

Üye
Arkadaşlar yarın denizliye gideceğimden dolayı gelemeyeceğim iyi eğlenin yeter. Geçen buluşma süper olmuştu

Salihyet

Salihyet

Üye
equilibre yerine alikiranbaskesen gelecek-bi boy daha büyüğümüz olur kendileri:D-

msw

msw

Üye
<div class='quotetop'>(wincih &#064; Feb 5 2006, 01&#58;05 AM) [post=271925]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar yarın denizliye gideceğimden dolayı gelemeyeceğim iyi eğlenin yeter. Geçen buluşma süper olmuştu
[/b][/quote]
sen nerelerdesin hocam hiç gelmiyorsun foruma

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ok yarın sabah görüşürüz ben ufak ufak kaçıcam yoksa yarın buluşmada zombi gibi uyurum..

RockFord Fosgate

Üye
msw dersane wardı kıramadım yoksa gelecektım:)ınsallah bundan sonrakıne&#33;&#33;

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim yarın var dersane ama hocayı aradım dedim gelmeyecem..

msw

msw

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 5 2006, 01&#58;24 AM) [post=271940]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
msw dersane wardı kıramadım yoksa gelecektım:)ınsallah bundan sonrakıne&#33;&#33;
[/b][/quote]
Artık beraber olamayız heralde ... ben tesadüfen gelmiştim izmir buluşmasına...hayırlısı

<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 5 2006, 01&#58;25 AM) [post=271943]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Benim yarın var dersane ama hocayı aradım dedim gelmeyecem..
[/b][/quote]
Helal olsun

RockFord Fosgate

Üye
senınde butun hakkın dolsaydı sende gıderdın:))))dersanedenmı atılalım:))sen bıde lıse 2 sın daha&#33;&#33;

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lise 2 olmamı küçümseme..

RockFord Fosgate

Üye
hayır o anlamda deıl dersaneler daha hos gorulu oluyo lıse2lere karsı bızı hep sıkıstırıyolar:(

Üst Alt