Ii . Maxicep İstanbul Buluşması.. (5 Şubat Pazar)

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neyse ben çıkıyorum netten haftaya görüşürüz...

amedian

amedian

Üye
o tarihte istanbulda olamayacagım için gelemeyecegim gercekten cok uzgunum bi dahaki seferee inş . vakit uyar arkadaslar gonlum sizinle. kesinlikle fotoları bekliyoruz

msw

msw

Üye
Duyuruyu duymayanlar olabilir ... Arkadaşlar buluşma 5 şubata ertelenmiştir...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Keşke ertelenmeseydi..Herşeyimi ben eski tarihe göre ayarlamıştım kesin gelcektim inşallah bi aksilik çıkmaz yine gelirim

_aLTaN_

_aLTaN_

Üye
Yazmak istemiorum ama yazmadan da duramicam..
İlk buluşmada bende wardım 30 kişi adını yazdırmıştı 9 kişi gelmişti..
Yeni goren biride herkes gelicek sanır halbuki yanılmayın sakın çok az kişi gelince kadıkoyde apışıp kalmayın

msw

msw

Üye
Olabilir ... ama biz kadıköyde apışıp kalmamıştık ki ... güzel sohbet olmuştu... Umarım bu buluşma daha iyi olur .... öncekine kötü oldu demiyorum yanlış anlamayın ...

serseri32

serseri32

Üye
<div class='quotetop'>(_aLTaN_ &#064; Jan 28 2006, 11&#58;58 AM) [post=265471]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yazmak istemiorum ama yazmadan da duramicam..
İlk buluşmada bende wardım 30 kişi adını yazdırmıştı 9 kişi gelmişti..
Yeni goren biride herkes gelicek sanır halbuki yanılmayın sakın çok az kişi gelince kadıkoyde apışıp kalmayın
[/b][/quote]

ilk buluşmaya bende gelmek istemiştim ama dersanem wardı gelemedim.kısmetse bu pazar kine gelecem.adımıda yazdırdım zaten.

tofy

Üye
bakalım ben gelebilecek miyim ertelenmesi işlerimide etkiledi

Zero

Zero

Üye
<div class='quotetop'>(msw &#064; Jan 30 2006, 06&#58;05 AM) [post=267067]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Olabilir ... ama biz kadıköyde apışıp kalmamıştık ki ... güzel sohbet olmuştu... Umarım bu buluşma daha iyi olur .... öncekine kötü oldu demiyorum yanlış anlamayın ...
[/b][/quote]

Aynen katılıyorum

Bu tür bir şeyi Sayılarla ifade etmek çok anlamlı değil, Gönül isterki katılım çok olsun ama sonuç olarak 3 kişide biraraya gelse anlamlıdır. Önemli olan sayı ne olursa olsun bu buluşmaların Sanal ortamdan tanışan insanların biraraya gelebilmesi, yüzyüze tanışabilmesi için bir fırsat yaratması

tofy

Üye
az kaldıı az kaldııı
bakalım ben gelebilecek miyim?
gelemezsem çok üzülücem

RockFord Fosgate

Üye
tofy sanada helal olsun walla teee ızmırden ıstanbula&#33;&#33;&#33;&#33;

serseri32

serseri32

Üye
yaw benim iş sakata bindi çünkü bugün dersanede hoca pazar etüt yapacaz dedi konular yoksa yetişmicek.bakalım ne yapacam.

RockFord Fosgate

Üye
dersaneye gıt abı bak bnde dersaneye gıttım ek dersler ve etutler onmlı kacırma&#33;

Fatihyet

Fatihyet

Üye
BENDE Varım&#33; benide ekleyin yahu

Zero

Zero

Üye
<div class='quotetop'>(equilibre &#064; Feb 1 2006, 11&#58;52 PM) [post=269139]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
BENDE Varım&#33; benide ekleyin yahu
[/b][/quote]

ok..eklendi

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Çok kalabal&#305;k...

Hep birlikte yürümeyin, gruplara bölünün: Polis eylem ç&#305;kt&#305; sanabilir.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben istanbula sağ salim döndüm arkadaşlar pazar günü buluşmadayım tabiki..

msw

msw

Üye
Hoşgeldin van ... pazar görüşmek üzere..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar buluşmadan sonra isteyen arkadaşlarla Kurtlar Vadisi - Irak Filmine gidebiliriz..

Nicolas_Anelka

Üye
Ooo bende varım vadiye gideriz tabiki..

Üst Alt