İhtiyar007
Üye
niye ki?Haa tamamİhtiyar en popüler konulara baksana bi
![]()

niye ki?Haa tamamİhtiyar en popüler konulara baksana bi
![]()

baktımBiliyorum dün tanıştık ta sen en popüler konulara bi baksana

Bak şimdi 5 tane en popüler konuyu gösteriyolarya 3 ü senin açtığın konular 1. en popüler bizim uçurduğumuz ismimi nasıl gözüktürücem konusu diğerini bilmiyorumniye ki?![]()
Ee bişey demicek misin?Diğeri de bizim uçurduğumuz konuymuş @esmeran3 ün konusubaktım![]()

Önemli bi şey olmasa gerek..Bak şimdi 5 tane en popüler konuyu gösteriyolarya 3 ü senin açtığın konular 1. en popüler bizim uçurduğumuz ismimi nasıl gözüktürücem konusu diğerini bilmiyorum
Ee bişey demicek misin?Diğeri de bizim uçurduğumuz konuymuş @esmeran3 ün konusu![]()
Anlamadım?Önemli bi şey olmasa gerek..
daha nasıl anlatsam kiAnlamadım?

daha nasıl anlatsam ki![]()

Ne dediğini anlamadım diyorum nasıl anlatsam ki diyosundaha nasıl anlatsam ki![]()
Caner var mı aklında başka bi anlatma yöntemi

DüşünüyorumCaner var mı aklında başka bi anlatma yöntemi![]()

Ne dediğini anlamadım diyorum nasıl anlatsam ki diyosun

Ya tamam herşeyi dalgasına anla sen. Hadi eyvallah
Ya tamam herşeyi dalgasına anla sen. Hadi eyvallah

Bu mesaj da anlaşılmayacak bi kelime varsa söyleyin...Önemli bi şey olmasa gerek..
Önemli bişey olmayan ne onu anlamadım diyorum? Anlamamak suç mu oldu şimdi? Ben anlamadım herkes anladı diyelim banane abi?Bu mesaj da anlaşılmayacak bi kelime varsa söyleyin...
en popüler konular da 3 konum olması Önemli bi şey olmasa gerek..Önemli bişey olmayan ne onu anlamadım diyorum? Anlamamak suç mu oldu şimdi? Ben anlamadım herkes anladı diyelim banane abi?
İşte böyle söyleyebilirdin mesela. Neyse sustumen popüler konular da 3 konum olması Önemli bi şey olmasa gerek..
Küsmemiştikki. Ama neyseelimibarışalım
![]()
(Pembe benim)Bende ayyaş yunusKüsmemiştikki. Ama neyse(Pembe benim)