evet @İhtiyar007 getirmiştibayatlamış mı ne bu çaylarne düşünüyonuz gençler sizce bayat mı

abin güzel çay yapıyor taaamaaam mıevet @İhtiyar007 getirmişti![]()

kaçak çayın tadı güzel deben kaçak içerim
çay bayat abi. ben ne yapayım? bayat çay getirmiş.abin güzel çay yapıyor taaamaaam mı
kaçak çayın tadı güzel de
afrikada zorla çalıştırıyorlar ya onları içim cız ediyor

benim çaylar biraz bayat senin çaylar iyiydi geneçay bayat abi. ben ne yapayım? bayat çay getirmiş.![]()
abin güzel çay yapıyor taaamaaam mı
kaçak çayın tadı güzel de
afrikada zorla çalıştırıyorlar ya onları içim cız ediyor

bunların sorumlusu @İhtiyar007benim çaylar biraz bayat senin çaylar iyiydi gene

afrikada bi bölge var bu bölge full çay yetiştiriyor ve ingilizler buraları sömürüyor o yüzden ingiliz çayları çok güzel oluyor ve genellikle kaçakların çoğu bu bölgelerden geliyoraraplar kendi yapmıyo mu bunu![]()
ilginçmişafrikada bi bölge var bu bölge fu ll çay yetiştiriyor ve ingilizler buraları sömürüyor o yüzden ingiliz çayları çok güzel oluyor ve genellikle kaçakların çoğu bu bölgelerden geliyor

afrikada bi bölge var bu bölge fu ll çay yetiştiriyor ve ingilizler buraları sömürüyor o yüzden ingiliz çayları çok güzel oluyor ve genellikle kaçakların çoğu bu bölgelerden geliyor
olabilir bu bölgelerde ki çaylar insanların emek kanıyla yıkanıyorbilemirem bizim aldıklarımızda fu ll arapça yazılar var
olabilir bu bölgelerde ki çaylar insanların emek kanıyla yıkanıyor
bitmez tabi ki, biter mi hiç tek çözüm birlik.Abi afrika insanı da ses çıkarmıyor, sömürü bitmez orda
Çişiniz gelse benden bileceksiniz.

Bunlar bir takım uydurma laflardır. Lütfen inanmayınız.bayat çay getirmişsin emmi![]()