İhtiyaçtan dolayı 2.el sony vaio markalı laptop umu 400 tl ye satıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kelebce

Üye
    Konu Sahibi
İhtiyaçtan dolayı 2.el sony vaio markalı laptop umu 400 tl ye satıyorum
İhtiyaçtan dolayı 2.el sony vaio markalı laptop umu satıyorum ilgilenen arkadaşlarımız msj yazabilirler

tamerarslan

tamerarslan

Üye
resim eklermisin? özellikleri nedir?

bectash

bectash

Üye
resim

kelebce

Üye
    Konu Sahibi
İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo 533 MHz. 1.33 GHz. 2 MB Cache
Bellek U7700 İşlemci RAM: 2 GB DDR2 533 Mhz. (Max. 2 GB) Ram SABİT DİSK : 320 GB SATA (5400 Rpm) + 64 GB SSD HDD EKRAN KARTI: Intel GMA 950 Max. 256 MB Ekran Kartı İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows Vista Ultimate Tr- İng 1.3M camera, Bluetooth, fingerprint sensor Light-Weight Batarya Özelliği ile En Hafif En Uzun Batarya Ömrü Microsoft Windows Vista Business İng-Tr

maktama

maktama

Üye
İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo 533 MHz. 1.33 GHz. 2 MB Cache
Bellek U7700 İşlemci RAM: 2 GB DDR2 533 Mhz. (Max. 2 GB) Ram SABİT DİSK : 320 GB SATA (5400 Rpm) + 64 GB SSD HDD EKRAN KARTI: Intel GMA 950 Max. 256 MB Ekran Kartı İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows Vista Ultimate Tr- İng 1.3M camera, Bluetooth, fingerprint sensor Light-Weight Batarya Özelliği ile En Hafif En Uzun Batarya Ömrü Microsoft Windows Vista Business İng-Tr
Keşke bunların yanında şu aletin modelini de söyleseydiniz de biz de bir internetten araştırsaydık, nasıl birşeymiş, nasıl görünüyormuş falan diye.
Bilgisayarın altına bakıp modelini yazar mısınız lütfen!:vur!!

toray35

Üye
talibim son ne olur

Dj_iBoLee

Dj_iBoLee

Üye
ürün satislarinda resim eklenmesi alici icin önemlidir aslinda resimsiz ürün satisi yaptirmayacaksin güvenilir satis olmuyor böyle alacagimiz ürünü görmemiz daha cazip gelir yada gecerken ugrarsin ilan ismne bakarsin resimlerine alacak olursun aciklayici ve resimli olsun bu satislar birde fiyati yazsin

Sattıgın ürünün resimlerini eklermisin kelebce ????????
Birde fiyati nedir??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...