frngyhn
Üye
İhtiyaç Fazlası İphone 2G - 8GB
Arkadaşlar Ben 4s kullanıyorum ancak pasaport kaydı düşmüştü o yüzden ilk telefonum olan 4 yıl önce aldığım emektar 2g mi kullanııyordum şimdi 4sime kayıt yaptırınca gerek kalmadığı içinsatıyorum cihazımın ekranında baya bi çizik var
kasadada baya bi çizik var ama çatlak yok
renk beyaz telefonun yanında kablo şarj cihazı vermek isterdim ama 4s imin aparatlarını kullanıyorum onda orjinal kablosu şarj aleti felan var ama çalışmıyo attım çöpe
sadece ankarada elden satış yapabilirim yada gönderirsiniz hesabıma parayı gönderirim telefonu benim için öncelik elden satış .
FİYAT 250 TL PAHALI ASLINDA AMA İPHONE SONUÇTA değermi değmezmi siz karar verin foto ekliyemiyorum birde cihaz türkiye cihazı herkese iyi alışverişler..
Takas sadece ipad mini ile olur üstüne 250 veririm.
kasadada baya bi çizik var ama çatlak yok
renk beyaz telefonun yanında kablo şarj cihazı vermek isterdim ama 4s imin aparatlarını kullanıyorum onda orjinal kablosu şarj aleti felan var ama çalışmıyo attım çöpe
sadece ankarada elden satış yapabilirim yada gönderirsiniz hesabıma parayı gönderirim telefonu benim için öncelik elden satış .
FİYAT 250 TL PAHALI ASLINDA AMA İPHONE SONUÇTA değermi değmezmi siz karar verin foto ekliyemiyorum birde cihaz türkiye cihazı herkese iyi alışverişler..
Takas sadece ipad mini ile olur üstüne 250 veririm.