snrkrmz
Üye
Mevcut olan üzerine güncellemeyi kurdum. Haritalar bilgiler vs guncellendi ama dediğim gibi hesaplamada 1 saat fazla hesapliyor varis zamanini .Merhabalar paylaşımlar için teşekkürler. Ben arabamdaki android multimedia cihazımı güncelledim. Herşey tamam ama rota belirledikten sonra varış zamanı 1 saat fazla hesaplıyor. Saati kontrol ettim cihazım ve igonun zaten navigasyon cihazın saatini alıyor. Varış tahmini süresi doğru ama saate ekleyip tahmini varış süresinde bir saat fazla gösteriyor. Ör. Saat .14.00 da yola çıkacağım rotada 2saat yolculuk süresi gösteriyor toplamda saat 16.00 varis zamani yazmasi gerekirken 17.00 gosteriyor . simdiden tesekkurler .
yeni harita mı bu yoksa 2011 uzerine yerler mi ekli çünkü bagızı yollar yapıldı
biraz araştırdım uygulamayı dahili hafızaya kurunca sorun çıkmıyor diyorlaruygulamayı kapatıp açtığım zaman eski ayarlarıma dönmüyor. bu neden olabilir.
Q3 yazmadım ustam 2018.03 yazdım yani mart ayı yani Q1Bu haritalar Q3 degil Q1
tamamdır üstadım. Cihazın kendi hafızasına alınca o sorun ortadan kalktı.çok teşekkür ediyorum..uygulamayı kapatıp açtığım zaman eski ayarlarıma dönmüyor. bu neden olabilir.
2018.10 u indirdiniz mi? Yeni haritalar için kimse yorum yapmamıştamamdır üstadım. Cihazın kendi hafızasına alınca o sorun ortadan kalktı.çok teşekkür ediyorum..
Merhabalar paylaşımlar için teşekkürler. Ben arabamdaki android multimedia cihazımı güncelledim. Herşey tamam ama rota belirledikten sonra varış zamanı 1 saat fazla hesaplıyor. Saati kontrol ettim cihazım ve igonun zaten navigasyon cihazın saatini alıyor. Varış tahmini süresi doğru ama saate ekleyip tahmini varış süresinde bir saat fazla gösteriyor. Ör. Saat .14.00 da yola çıkacağım rotada 2saat yolculuk süresi gösteriyor toplamda saat 16.00 varis zamani yazmasi gerekirken 17.00 gosteriyor . simdiden tesekkurler .
yeni harita mı bu yoksa 2011 uzerine yerler mi ekli çünkü bagızı yollar yapıldı
kardeşim paylaşımın için teşekkür ederim.İgo severek kullamndığım bir navigasyon ben dosyayı komple dahili hafızaya attım programı tel yöneticiden kurdum navigasyon açılıyor fakat adres girmek istediğimde siyah bir ekran çıkıyor ve adresi giremiyorum. gps bağlanıyor fakat yeni adres kesinlikle girilmiyor ve ilk defa başıma igo da böyle bir şey geldi nedir ki sebebi kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?