mkrts Üye Konu Sahibi cimbomluekiz' Alıntı: Hâlâ çalışıyor mu acaba ? Mesaj birleştirildi: 24 Ağu 2021 Sd card içinde iGO bulunamadı hatası alıyorum. Apk 'yı sdcard dizinine aldım, sonra adını iGO yapıp denedim falan, yine de olmadı. Genişletmek için tıkla ... indirdiğin zip içindeki klasör, dahili hafıza ana dizininde olacak şekilde açacaksın resimdeki gibi zaten sd kart değil de telefonun kendi dahili hafızası olsun apk yı sadece kuracaksın bir yere taşıma hala olmadıysa telegram grubuna gel orda sor videolu anlatmıştım bir ara hatta direk link vereyim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız youtube da falan olunca telif atıyolar mecbur böyle paylaşıyorum bazı arkadaşlar telegramı beğenmiyor ama özgür paylaşım için mükemmel yöntem Mesaj birleştirildi: 25 Ağu 2021 Prof1211' Alıntı: Bende yuklenemedi diye hata veriyor,sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla ... android sürümü ile alakalı olabilir android sürümünüz nedir acaba ?
cimbomluekiz' Alıntı: Hâlâ çalışıyor mu acaba ? Mesaj birleştirildi: 24 Ağu 2021 Sd card içinde iGO bulunamadı hatası alıyorum. Apk 'yı sdcard dizinine aldım, sonra adını iGO yapıp denedim falan, yine de olmadı. Genişletmek için tıkla ... indirdiğin zip içindeki klasör, dahili hafıza ana dizininde olacak şekilde açacaksın resimdeki gibi zaten sd kart değil de telefonun kendi dahili hafızası olsun apk yı sadece kuracaksın bir yere taşıma hala olmadıysa telegram grubuna gel orda sor videolu anlatmıştım bir ara hatta direk link vereyim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız youtube da falan olunca telif atıyolar mecbur böyle paylaşıyorum bazı arkadaşlar telegramı beğenmiyor ama özgür paylaşım için mükemmel yöntem Mesaj birleştirildi: 25 Ağu 2021 Prof1211' Alıntı: Bende yuklenemedi diye hata veriyor,sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla ... android sürümü ile alakalı olabilir android sürümünüz nedir acaba ?
cimbomluekiz Üye mkrts' Alıntı: indirdiğin zip içindeki klasör, dahili hafıza ana dizininde olacak şekilde açacaksın resimdeki gibi zaten sd kart değil de telefonun kendi dahili hafızası olsun apk yı sadece kuracaksın bir yere taşıma hala olmadıysa telegram grubuna gel orda sor videolu anlatmıştım bir ara hatta direk link vereyim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız youtube da falan olunca telif atıyolar mecbur böyle paylaşıyorum bazı arkadaşlar telegramı beğenmiyor ama özgür paylaşım için mükemmel yöntem Mesaj birleştirildi: 25 Ağu 2021 android sürümü ile alakalı olabilir android sürümünüz nedir acaba ? Genişletmek için tıkla ... Bu konudaki İlk resimde Dahili ya da Harici hafızanın ana dizinine atın yazılmış, o yüzden atmıştım. Ama sonra dahili hafıza içine atınca düzeldi. Teşekkür ederim.
mkrts' Alıntı: indirdiğin zip içindeki klasör, dahili hafıza ana dizininde olacak şekilde açacaksın resimdeki gibi zaten sd kart değil de telefonun kendi dahili hafızası olsun apk yı sadece kuracaksın bir yere taşıma hala olmadıysa telegram grubuna gel orda sor videolu anlatmıştım bir ara hatta direk link vereyim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız youtube da falan olunca telif atıyolar mecbur böyle paylaşıyorum bazı arkadaşlar telegramı beğenmiyor ama özgür paylaşım için mükemmel yöntem Mesaj birleştirildi: 25 Ağu 2021 android sürümü ile alakalı olabilir android sürümünüz nedir acaba ? Genişletmek için tıkla ... Bu konudaki İlk resimde Dahili ya da Harici hafızanın ana dizinine atın yazılmış, o yüzden atmıştım. Ama sonra dahili hafıza içine atınca düzeldi. Teşekkür ederim.
Prof1211 Üye mkrts' Alıntı: indirdiğin zip içindeki klasör, dahili hafıza ana dizininde olacak şekilde açacaksın resimdeki gibi zaten sd kart değil de telefonun kendi dahili hafızası olsun apk yı sadece kuracaksın bir yere taşıma hala olmadıysa telegram grubuna gel orda sor videolu anlatmıştım bir ara hatta direk link vereyim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız youtube da falan olunca telif atıyolar mecbur böyle paylaşıyorum bazı arkadaşlar telegramı beğenmiyor ama özgür paylaşım için mükemmel yöntem Mesaj birleştirildi: 25 Ağu 2021 android sürümü ile alakalı olabilir android sürümünüz nedir acaba ? Genişletmek için tıkla ... Android 11 sürümü oppo A9 sürekli yüklenmedi hatası veriyor..
mkrts' Alıntı: indirdiğin zip içindeki klasör, dahili hafıza ana dizininde olacak şekilde açacaksın resimdeki gibi zaten sd kart değil de telefonun kendi dahili hafızası olsun apk yı sadece kuracaksın bir yere taşıma hala olmadıysa telegram grubuna gel orda sor videolu anlatmıştım bir ara hatta direk link vereyim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız youtube da falan olunca telif atıyolar mecbur böyle paylaşıyorum bazı arkadaşlar telegramı beğenmiyor ama özgür paylaşım için mükemmel yöntem Mesaj birleştirildi: 25 Ağu 2021 android sürümü ile alakalı olabilir android sürümünüz nedir acaba ? Genişletmek için tıkla ... Android 11 sürümü oppo A9 sürekli yüklenmedi hatası veriyor..
Yunus53yilmaz Üye mkrts' Alıntı: normal değil licence klasörü içinde bazı dosyaları silince hızlanıyor diyorlardı Genişletmek için tıkla ... Dosyaların bir çoğunu dışarı cikardim. Hizli aciliyor. Teşekkür ederim
mkrts' Alıntı: normal değil licence klasörü içinde bazı dosyaları silince hızlanıyor diyorlardı Genişletmek için tıkla ... Dosyaların bir çoğunu dışarı cikardim. Hizli aciliyor. Teşekkür ederim
mkrts Üye Konu Sahibi 2021.03 haritalı olarak güncellendi. Bu gece telegram a yükleyebildim Alternatif linkler geliyor Alternatif link eklenmiştir Son düzenleme: 7 Eyl 2021
2021.03 haritalı olarak güncellendi. Bu gece telegram a yükleyebildim Alternatif linkler geliyor Alternatif link eklenmiştir
gonuldostu82 Üye mkrts' Alıntı: 2021.03 haritalı olarak güncellendi. Bu gece telegram a yükleyebildim Alternatif linkler geliyor Alternatif link eklenmiştir Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim emeğine sağlık
mkrts' Alıntı: 2021.03 haritalı olarak güncellendi. Bu gece telegram a yükleyebildim Alternatif linkler geliyor Alternatif link eklenmiştir Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler kardeşim emeğine sağlık
avmehmet Üye Android 11 sürümü Samsung Galaxy S20FE sürekli "Uygulama yüklenmedi" hatası veriyor... [url=https://www.hizliresim.com/46c5e29][/URL]
Android 11 sürümü Samsung Galaxy S20FE sürekli "Uygulama yüklenmedi" hatası veriyor... [url=https://www.hizliresim.com/46c5e29][/URL]
68AYHAN Üye Sorunsuz çalıştı sayenizde cihazım'da haritalar güncel çok teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.
mkrts Üye Konu Sahibi avmehmet' Alıntı: Android 11 sürümü Samsung Galaxy S20FE sürekli "Uygulama yüklenmedi" hatası veriyor... [url=https://www.hizliresim.com/46c5e29][/URL] Genişletmek için tıkla ... En son android 9 da sıkıntısız denemiştim Galiba üst versiyon a uyumlu değil Bilemiyorum
avmehmet' Alıntı: Android 11 sürümü Samsung Galaxy S20FE sürekli "Uygulama yüklenmedi" hatası veriyor... [url=https://www.hizliresim.com/46c5e29][/URL] Genişletmek için tıkla ... En son android 9 da sıkıntısız denemiştim Galiba üst versiyon a uyumlu değil Bilemiyorum
özüt Üye Üretici, cihazın kullanıcı arayüzünde google yasaklarını kesinlikle uygulamadıkça,her NextGen sürümü, Android 11'de çalışır.
Üretici, cihazın kullanıcı arayüzünde google yasaklarını kesinlikle uygulamadıkça,her NextGen sürümü, Android 11'de çalışır.
mkrts Üye Konu Sahibi özüt' Alıntı: Üretici, cihazın kullanıcı arayüzünde google yasaklarını kesinlikle uygulamadıkça,her NextGen sürümü, Android 11'de çalışır. Genişletmek için tıkla ... Üstad, neye istinaden yazdın Tam anlamadık Android 11 de çalışmıyor diye soruyorlar Ne diyelim
özüt' Alıntı: Üretici, cihazın kullanıcı arayüzünde google yasaklarını kesinlikle uygulamadıkça,her NextGen sürümü, Android 11'de çalışır. Genişletmek için tıkla ... Üstad, neye istinaden yazdın Tam anlamadık Android 11 de çalışmıyor diye soruyorlar Ne diyelim
özüt Üye "Galiba üst versiyon a uyumlu değil" diye yazmışsın.Ona istinaden yazdım.Tüm nextgen sürümleri basarsoft da dahil Android 10,11 çalışır.
"Galiba üst versiyon a uyumlu değil" diye yazmışsın.Ona istinaden yazdım.Tüm nextgen sürümleri basarsoft da dahil Android 10,11 çalışır.
mkrts Üye Konu Sahibi özüt' Alıntı: "Galiba üst versiyon a uyumlu değil" diye yazmışsın.Ona istinaden yazdım.Tüm nextgen sürümleri basarsoft da dahil Android 10,11 çalışır. Genişletmek için tıkla ... Peki bu arkadaşta neden çalışmamış
özüt' Alıntı: "Galiba üst versiyon a uyumlu değil" diye yazmışsın.Ona istinaden yazdım.Tüm nextgen sürümleri basarsoft da dahil Android 10,11 çalışır. Genişletmek için tıkla ... Peki bu arkadaşta neden çalışmamış
burhan1037 Üye Oneplus n10 5g android 11 , yükledim çalışıyor sıkıntı yok, teşekkür ederim uygulama ve güncel harita için.
Oneplus n10 5g android 11 , yükledim çalışıyor sıkıntı yok, teşekkür ederim uygulama ve güncel harita için.