<<<İftardan sonrada burda olalım arkadaşlar>>>

Sponsorlu Bağlantılar

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Yaw aç susuz durmak biraz zor oluyor ama yemenin içmenin kıymetini anlıyoruz haa içmek için şebeke suyunu beğenmeyiz ama bi damlaya muhtaç kalınca insan anlıyo :) :)

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Aynen güzel insan aslında oruç tutmak bir yerde nefisi terbiye etmek demektir

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Ooo millet gelmeye başladı..Buyrun iftar snrası çaylar benden afiyet olsun...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
oruç tamamen nefis eğitimidir.düşünün normal günlerde istediğimiz yiyip,içebilirken oruçlu günlerde yiyemiyoruz,içemiyoruz irademiz güçleniyor.bir diğer deyişle irade eğitimi.ayrıca Allah'ın nimetlerinin kıymetini anlamamızı sağlıyor.

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Bu arada, Burhan kardeşim sen birçok dilden program çeviri yapıyomussun galiba.
Java bi oyun vardı adı counter terrorism di galiba tam hatırlamıyorm. Güzel bi silahlı oyun ama dili çince gibi bisy. Onu Türkçeye çevirebilirmisin bizim için?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Bu arada, Burhan kardeşim sen birçok dilden program çeviri yapıyomussun galiba.
Java bi oyun vardı adı counter terrorism di galiba tam hatırlamıyorm. Güzel bi silahlı oyun ama dili çince gibi bisy. Onu Türkçeye çevirebilirmisin bizim için?
çince mi?:kop::kop:

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Wala tam hatırlamıyorum ama normal latin harflerinin kullanılmadığı bir dil olarak aklımda kalmış :D
yanlışım varsa düzeltin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
doğrudur.:D

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Slm güzel insanlar

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Nerde o eski ramazanlar bundan 20 sene önçe daha bi farklıydı ramazanlar gece 03 de sahura kalkınca yemekten sonra ev ahalisi oturup sohbet ederdi sabahın ilk ışıklarına kadar daha sonra herkes işine gücüne giderdi bizde okula giderdik hoca ramazanla ilgili bi soru sorunca bütün eller havaya kalkardı ben cevap vereyim diye, okul dönüşünde herkes toplanırdı herkes evinde pişirdiği yemekleri iftar için kurulan küçük çadırlara getirirlerdi ezan okununca herkes iftarını acar ve teraviye giderdik teravi çıkışı keten helvayla ayran dağıtılırdı sebil olarak sonrasında evlerde toplanılıp kur-an okunurdu cüz olarak her gece 1 çüz okunurdu toplu halde biri arapca okurdu diğeri türkçe mealini okurdu kur-an dan sonra üzüm dağıtılırdı üzüm dağıtmak gelenek haline gelmişti sonra herkes dağılırdı güzeldi ama o günler.

Perfect!

Üye
herkese iyigeceler
iyi ramazanlar

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Sanada iyi geceler

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
iyi iftarLar :cigara:

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Slm güzel insanlar bugün biraz yoğundum o yüzden foruma giremedim, nasılsınız arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

Slm :oke:
(F)

--------------- Ekleme ---------------

Slm :oke:

huri$

huri$

Üye
iftardan sonraabiraz zor toparlaniyoruz anca gece gelebiliyoruz
te$ekkurler konu için

By Burhan 2010

By Burhan 2010