İyi iftarlar:cigara:
Mert Üye Onur Saka' Alıntı: Herkeze Afiyet Olsun allah Kabul eylesin Ben Hala Calışıyorum Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin Çok yedim.Bu gece hastanelik olcam
Onur Saka' Alıntı: Herkeze Afiyet Olsun allah Kabul eylesin Ben Hala Calışıyorum Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin Çok yedim.Bu gece hastanelik olcam
mKcReat!Ve Üye ΛKƧİ;2594040' Alıntı: az kaldııı cok susadım yahuuu Genişletmek için tıkla ... 33 dK kalmış Eskişehire de dayaN artıK
ΛKƧİ;2594040' Alıntı: az kaldııı cok susadım yahuuu Genişletmek için tıkla ... 33 dK kalmış Eskişehire de dayaN artıK
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Konu Sahibi Bugün iftarı beni çok seven iki insan ile birlikte dışarıda yapacağım....
Tuba.Erva Üye DeadSiLeNCe' Alıntı: Bugün iftarı beni çok seven iki insan ile birlikte dışarıda yapacağım.... Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun bende sımdı yapcam
DeadSiLeNCe' Alıntı: Bugün iftarı beni çok seven iki insan ile birlikte dışarıda yapacağım.... Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun bende sımdı yapcam