wpfurkan Üye Alo_Azrail' Alıntı: Bakam ne dediler de işlem yaptı samsung Genişletmek için tıkla ... Böyle firmaların işi pek belli olmaz.
Alo_Azrail' Alıntı: Bakam ne dediler de işlem yaptı samsung Genişletmek için tıkla ... Böyle firmaların işi pek belli olmaz.
wpfurkan Üye wpfurkan' Alıntı: Böyle firmaların işi pek belli olmaz. Genişletmek için tıkla ... Aha yine davalık olduk.
wpfurkan' Alıntı: Böyle firmaların işi pek belli olmaz. Genişletmek için tıkla ... Aha yine davalık olduk.
erdemrmzn Üye Samsung ve Apple diyorum Apple dememin sebebi ise kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
kemsaf Üye wpfurkan' Alıntı: Nasıl yani şimdi samsung bana dava açabilir mi? Abooo, Samsung canım benim seni çok seviyorum. Genişletmek için tıkla ... Ulan guldurdun beni allahta seni guldursun .
wpfurkan' Alıntı: Nasıl yani şimdi samsung bana dava açabilir mi? Abooo, Samsung canım benim seni çok seviyorum. Genişletmek için tıkla ... Ulan guldurdun beni allahta seni guldursun .
SoulsEagle Üye KinG Tornado' Alıntı: Kesinlikle Facebook Genişletmek için tıkla ... facebook batarsa whatsappta batar bunlar batarsa da tüm sosyal ağlar gider çünkü çoğu face üzerinde
KinG Tornado' Alıntı: Kesinlikle Facebook Genişletmek için tıkla ... facebook batarsa whatsappta batar bunlar batarsa da tüm sosyal ağlar gider çünkü çoğu face üzerinde
KinG Tornado Üye SoulsEagle' Alıntı: facebook batarsa whatsappta batar bunlar batarsa da tüm sosyal ağlar gider çünkü çoğu face üzerinde Genişletmek için tıkla ... Whatsapp Zaten Kullanmıyorum Varsın Batsın Twitter Bana Yetiyor Ve
SoulsEagle' Alıntı: facebook batarsa whatsappta batar bunlar batarsa da tüm sosyal ağlar gider çünkü çoğu face üzerinde Genişletmek için tıkla ... Whatsapp Zaten Kullanmıyorum Varsın Batsın Twitter Bana Yetiyor Ve
BRKTNL Üye ozi19' Alıntı: Tüm teknolojik cihazlar yok olsun Genişletmek için tıkla ... Bu ağır oldu Windows Phone batsın ya fazlalıklar Ve de hak yiyiciler
ozi19' Alıntı: Tüm teknolojik cihazlar yok olsun Genişletmek için tıkla ... Bu ağır oldu Windows Phone batsın ya fazlalıklar Ve de hak yiyiciler
wpfurkan Üye BRKTNL' Alıntı: Bu ağır oldu Windows Phone batsın ya fazlalıklar Ve de hak yiyiciler Genişletmek için tıkla ... Hak yiyicileri pek anlayamadım? O zaman bende oyumu kullanıyorum. Evet doğru, Android diyorum. Evet evet yanlış okumadınız Android diyorum. Piyasadaki rekabeti engelliyor yani
BRKTNL' Alıntı: Bu ağır oldu Windows Phone batsın ya fazlalıklar Ve de hak yiyiciler Genişletmek için tıkla ... Hak yiyicileri pek anlayamadım? O zaman bende oyumu kullanıyorum. Evet doğru, Android diyorum. Evet evet yanlış okumadınız Android diyorum. Piyasadaki rekabeti engelliyor yani
zombaka Üye Nextman' Alıntı: Konuda makul ve anlaşılır bir dil kullanın,karalayıcı kurum ya da kuruluşları küçük düşürücü sözlerden sakınınız.! Unutmayın burada sarfettiğiniz sözler kurum yada kurumsal firmalar tarafından dava edilebilir. Keyifli Forumlar Genişletmek için tıkla ... insanları böyle korkutmayın bunları yayınladınız için size dava açarlar :-)
Nextman' Alıntı: Konuda makul ve anlaşılır bir dil kullanın,karalayıcı kurum ya da kuruluşları küçük düşürücü sözlerden sakınınız.! Unutmayın burada sarfettiğiniz sözler kurum yada kurumsal firmalar tarafından dava edilebilir. Keyifli Forumlar Genişletmek için tıkla ... insanları böyle korkutmayın bunları yayınladınız için size dava açarlar :-)