Lynchey Üye lupa nası yükledin kardes yükledinmi sen telefonun tarıhını gerıyemı aldın aldıysan hangı tarıhe aldın solede bende yükleyim cok ıstıorm ama olmuor ya off..
lupa nası yükledin kardes yükledinmi sen telefonun tarıhını gerıyemı aldın aldıysan hangı tarıhe aldın solede bende yükleyim cok ıstıorm ama olmuor ya off..
Aziz™ Üye elimden birşey gelmiyorki.sana yapabileceklerini söyledim.her seferdede olmuyorsa artık yapacak birşey yokki.millet çalıştırıyor valla.ama sende çalışmıyorsa versiyon farkından açmıyor olabilir.telefonunu güncellememiş olabilirsin.bir sürü neden var.bunuda artık benim değil senin halletmen gerekiyor..
elimden birşey gelmiyorki.sana yapabileceklerini söyledim.her seferdede olmuyorsa artık yapacak birşey yokki.millet çalıştırıyor valla.ama sende çalışmıyorsa versiyon farkından açmıyor olabilir.telefonunu güncellememiş olabilirsin.bir sürü neden var.bunuda artık benim değil senin halletmen gerekiyor..
Lynchey Üye kardes yükledim hepsini tektek fakat busefer hicbiseyi cözemedim bunekadar karısık böle ya actım programı ne ekleyecem nereye ekleyecem cok karısık bı acık acık anlat olmadı resim falan koy ya :S
kardes yükledim hepsini tektek fakat busefer hicbiseyi cözemedim bunekadar karısık böle ya actım programı ne ekleyecem nereye ekleyecem cok karısık bı acık acık anlat olmadı resim falan koy ya :S
Aziz™ Üye anlatımım gayet açık ve net bir şekildedir.sakin kafayla heyecanlanmadan ve paniklemeden okumanızı öneririm..
anlatımım gayet açık ve net bir şekildedir.sakin kafayla heyecanlanmadan ve paniklemeden okumanızı öneririm..
salihkemal Üye öncelikle prog. için teşekkürler fakat gdesktekileri kuramadım n97ye yardımcı olurmusun???
Aziz™ Üye evet hackli olması lazım galiba telefonum olmadığı için ben deneyemedim ama öyle çalışıyormuş sen bir hackleyip dene ne sonuç alacaksın..
evet hackli olması lazım galiba telefonum olmadığı için ben deneyemedim ama öyle çalışıyormuş sen bir hackleyip dene ne sonuç alacaksın..