İdeos X5'te ışık sızmasının oluştuğu yer

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İdeos X5'te ışık sızmasının oluştuğu yer
Arkadaşlar Ideos X5 almaya kesin karar verdim. Bu ürün çok iyi birşey, bende böyle düşünüyorum ama ışık sızması felan diyorlar. Kafaya takılmaz diyenler var ama bunun için ürünü değiştiren birçok kişide var. Kafam karıştı benim biraz. Şimdi bu sızma tam olarak nerde? Biraz araştırdım, şunları buldum:

Bu resimlerde ışık sızması çerçevenin tam üstünde. Ama canlı olarak görmediğim için kafamda netleştirmek istiyorum. Bu sızma o kenardaki parlak çerçevenin üzerindemi oluyor? Bu zamanla genişliyormuş doğrumu, yani ne kadar genişliyor tüm çerçeveye yayılırmı zamanla? Başına bu sorun gelmeyen arkadaşlarda varmı? Telefonu ilk başta aldığınızda az oluyormuş sonradan artıyormuş sanırım. Bu yüzden cihazı alırken anlama şansım yok galiba. Bu soruna çözüm bulan varmı?
Beni bu konuda aydınlatın lütfen...

baranselona

baranselona

Üye
2. resim tamamen aldatmaca bikere ekran ışığı açık değil :D ve yukardaki lamba çerçeveye parlamış 2. resmi hiç kaale almamalısın...

ilk resimdeki gibi bişey ama bendeki çok daha az çoğu kişide olduğu gibi sadece zifiri karanlıkta belli oluyor... bence tamamen önemsiz bişey...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki zamanla artıyormu? Sen telefonu alalı ne kadar oldu? Çözümü varmı?

baranselona

baranselona

Üye
:) zamanla artma neymis ya... ekran tas gibi yapısık cihaza artma olur mu hic... kullanan adam sıkılmıstır birazda ısık sızmasıyla ugrasıyım demistir... yada asırı dikkatli biri falandır... coguda (bende dahil) telefonu aldıgımda fark bile etmedim. Forumlarda okuduktan sonra anca anladım... biz iki tane aldık aynı anda kuzenimle beraber 3 ay once. İkiside tıkır tııır calısıyor... zaten telefonun performansını gorunce ısık sızması falan hikaye kalıyor....

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Brnsl e katılıyorum belli bile olmuyor kaale alıncak bişey değil bende sol alt köşede çok az var zifiri karanlıkta görünüyor çok az ama sert kılıf olduğu için gözükmüyo bile zaten kılıf alırsın görmezsin yani.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar.

eses2658

eses2658

Üye
Evet takma kafana. Önemsiz birşey.Benim telefonda zifiri karanlıkta da birşey yok. Gönül rahatlığıyla alabilirsin...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
saolasın.

y n s c n

y n s c n

Üye
Tam alt kısmında var diye biliyorum.. profesyonel bi kullanıcıyı rahatsız edecek şekilde ışık var..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olabilir ama şu an en cazibi o. ne yapıp edip huawei alacam kafaya koydum :D iki hafta sonra felan tamamlıyorum. o zamana kadar honor'un çıkış zamanı verilirse belki kararımı değiştirebilirim. ben zaten bu telefonu iki yıllık idareten alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt