ideos x5 zil sesi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bozve

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 zil sesi?
İyi günler arkadaşlar ;
bu telefonu yeni aldım fakat birtürlü zil sesine ve mesaj sesine mp3 ayarlıyamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı acaba ??

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

baranselona

baranselona

Üye
menü-müzikçalar- parçayı aç çalarken üç çizgili tuşa bas ve altta çıkan menüde zil sesi olarak kullan de

bozve

Üye
    Konu Sahibi
menü-müzikçalar- parçayı aç çalarken üç çizgili tuşa bas ve altta çıkan menüde zil sesi olarak kullan de

eyvallah teşekkür ederim birde mesaj sesine ayarlayabilirsem süper olacak

|Android|

|Android|

Üye
mesaj sesi için: ayarlar > ses > bildirim sesi ;) kolay gelsin

thebackkk

Üye
biildirim sesinde mp3 müzik atılmıyor sanırım

baranselona

baranselona

Üye
( ben yapmadım böyle bişey ama hatırladığım kadarıyla böyle yapılıyordu ) yukarda verdiğim ayarları yapacaksınız şöyle anlatyım menü-müzikçalar- parçayı aç çalarken üç çizgili tuşa bas ve altta çıkan menüde zil sesi olarak kullan de sonra mesaj zil sesini ayarlaya gel orda kaydedilmiş olmalı.... bu ayarlardan sonra arama zil sesinizi tekrar eski haline getirin...

bozve

Üye
    Konu Sahibi
( ben yapmadım böyle bişey ama hatırladığım kadarıyla böyle yapılıyordu ) yukarda verdiğim ayarları yapacaksınız şöyle anlatyım menü-müzikçalar- parçayı aç çalarken üç çizgili tuşa bas ve altta çıkan menüde zil sesi olarak kullan de sonra mesaj zil sesini ayarlaya gel orda kaydedilmiş olmalı.... bu ayarlardan sonra arama zil sesinizi tekrar eski haline getirin...

bu şekildede malesef olmadı görünmüyor mesaj zil seslereinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt