ideos x5 stock rom 2.2.1 e geri dönemiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abideli43

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 stock rom 2.2.1 e geri dönemiyorum.
Öncelikle iyi günler.

arkadaslar gecenlerde ideos x5 in 2.3.5 stock romunu bilgisayardan indirdim ve yükledim. sorun suki benim bilgisayarda virüs varmıs ve telefonu 2.3.5 i kurduktan sonra takılma yapmaya basladı. takılıyor ve donup kalıyor. geri düzeltmek için bataryayı cıkarmak zorunda kalıyorum. bilgisayarda virüs oldugunu ögrendikten sonra format attım ve tarattım. su an ise 2.2.1 e geri dönüp tekrar 2.3.5 i yüklemek istiyorum. ancak ne kadar denediysem bir türlü 2.2.1 i telefonuma kuradamdım. nasıl bir yol izlemeliyim veya neler yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden tesekkürler.

oqlahoma

Üye
telefonu rootla bence sonra roottan çık.

mehmet.calik

Üye
Telefon menüsünden, ayarlar, depolama, hafıza kartından güncellemeden yükleyebilirsin...

abideli43

Üye
    Konu Sahibi
oqlahoma cok saol senin dediğin işlemi yapmadan direk mehmet.calik in dediğini yaptım oldu. rootlamaya gerek kalmadı genede cok saol. mehmet calık sende saolasın... tesekkürler...

oqlahoma

Üye
oqlahoma cok saol senin dediğin işlemi yapmadan direk mehmet.calik in dediğini yaptım oldu. rootlamaya gerek kalmadı genede cok saol. mehmet calık sende saolasın... tesekkürler...
önemli değil istediğin yöntemi seçebilirsin asıl ben tşk ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt