Ideos x5 :(( problem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ndmky

Üye
    Konu Sahibi
Ideos x5 :(( problem
arkadaşlar telefonu aldım şarja taktım şarjdeyken biraz markete fln girdim program felan kurdum denedim felan bayaa bi ısındı kendini kapatıp açtı cihaz. sonra 1-2 kere daha oldu daha da ellemedim nedir problem bilgisi olan var mı ?

baranselona

baranselona

Üye
1.si hiçbir cihazı şarz halindeyken oynamanız tavsiye edilmez... hem batarya dayanıklılık süresine hemde batarya-telefon senkronizasyonuna zararlıdır...

2. telefonunuzun kapanıp açılması kurduğunuz bir program yüzünden olabilir... belkide programın tam kapasite çalışması için restart gerekiyordu... birde sonra 1-2 defa daha oldu yazmışsınız nekadar süre sonra oldu ne yaptınızda oldu bilgilendirmeyi tam yaparsanız yardımcı olunabilir..

Necmati

Necmati

Üye
Bu Huawei markalarda şarjda kullanım tehlikelimiymiş.
HTC'de öyle bir sorun yok ama.

Bence açılıp kapanma ısınmadan değil yüklediğiniz programın yanlış çalışması sonucu olmuş.

onurgunay35

onurgunay35

Üye

Bence açılıp kapanma ısınmadan değil yüklediğiniz programın yanlış çalışması sonucu olmuş.

Şarjda kullanma tehlikeli derken biraz açarmısın ne gibi mesela şarjda çok kullandığım oluyoda

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
ben ve eminim bir çok kişi telefonu şarjda da kullanıyordur. büyük ihtimal ideos x5 den kaynaklı ilk başta kurduğun uygulamaları sil. daha sonra sorun devam ederse servise ver. gidipte huawei ye para verirsen böyle olur. güzelim samsung ,nokia ,sony e ,lg vs.. ne güne duruyor :ehe neyse hevesini kırmıyım da.. dediğim gibi sorun devam ederse servise verirsin.

onurgunay35

onurgunay35

Üye

Ben demiyorum üstte yazan arkadaşa cevap attım .

Anladımda merak ettim ondan sordum.

----------Eklendi @ 17:26:00 ---------- Yazıldı @ 17:24:38 ----------

ben ve eminim bir çok kişi telefonu şarjda da kullanıyordur. büyük ihtimal ideos x5 den kaynaklı ilk başta kurduğun uygulamaları sil. daha sonra sorun devam ederse servise ver. gidipte huawei ye para verirsen böyle olur. güzelim samsung ,nokia ,sony e ,lg vs.. ne güne duruyor :ehe neyse hevesini kırmıyım da.. dediğim gibi sorun devam ederse servise verirsin.

Bu telefonla ne alakası var android ve yeni nerdeyse bütün telefonların şarjı çabuk bitiyor.O güzelim samsung nokia sony lerde sorun çıkmıyormu sanıyorsun ki zaten sorunun ne olduğu bile belli değil zaten hevesini kırcak bişey yok.

baranselona

baranselona

Üye

:hmmm HTC de yok mu? telefon yanıyor hocam ne yaptın sen ya.... piyasadaki nerdeyse bütün telefonlarda cihaz şarza takılıyken oynarsan bataryaya zarar verir bunu mu tartışacaz.... ayrıca huawei markalarda tehlikeliymiş diye nerden öğrendiniz acaba bütün telefonlarda zarar verir.. öyle bişeyde yok bende yeri geldiğinde şarzdayken görüşme yapmak zorunda kalıyorum ne olacak telefon mu patlayacak :D şu cihazı 100 liralık iphone çakması telefonlarla karıştırıyosunuz ya...

siz neden bahsediyosunuz? telefon şarzda kullanılır ebette ama bu piyasadaki bütün cihazlar için zararlıdır... bataryaya zarar verir ve androidli vb.. işletim sistemli cihazlarda batarya senkronizasyonunda sıkıntı oluşturur... güzelim dediğiniz nokiadada samsungdada durumun hiçbir ama hiçbir farkı yoktur... o güzelim dediğin firmalar tarafından cihazları pahalı pahalı al sen biz o nokia nın samsung un bu fiyata olan cihazlarını 2 ye katlıyoruz performansla ekranla-kaliteyle...

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
Necmati

Necmati

Üye
HTC de yok mu? telefon yanıyor hocam ne yaptın sen ya.... piyasadaki nerdeyse bütün telefonlarda cihaz şarza takılıyken oynarsan bataryaya zarar verir bunu mu tartışacaz.... ayrıca huawei markalarda tehlikeliymiş diye nerden öğrendiniz acaba bütün telefonlarda zarar verir.. öyle bişeyde yok bende yeri geldiğinde şarzdayken görüşme yapmak zorunda kalıyorum ne olacak telefon mu patlayacak :D şu cihazı 100 liralık iphone çakması telefonlarla karıştırıyosunuz ya...
Hocam bence Telefona göre değişiyor ve yorumumda bu şekildi bize birşeylere daynarak yorum yapıyoruz huawei markalarda tehlikeli demedim arkadşın yorumuna diyorum tehlikelimiymiş.diye Lütfen okuyup yorum yapalım.

baranselona

baranselona

Üye

Hocam bence Telefona göre değişiyor ve yorumumda bu şekildi bize birşeylere daynarak yorum yapıyoruz huawei markalarda tehlikeli demedim arkadşın yorumuna diyorum tehlikelimiymiş.diye Lütfen okuyup yorum yapalım.

yazdığınız mesaj tamda böyle anlaşılacak şekilde yazılmıştır.. önce huawei de tehlikelimiymiş demişsiniz sonrada kendi telefonunuzu örnek göstermişsiniz tıpkı aaa huawei de öyle bi sorun mu varmışş bak benim kullandığım markada öyle şey yok demişsiniz ki HTC de huawei kadar sorun çıkarır

n basidinden google da bi aramak yetiyor...

Necmati

Necmati

Üye
yazdığınız mesaj tamda böyle anlaşılacak şekilde yazılmıştır.. önce huawei de tehlikelimiymiş demişsiniz sonrada kendi telefonunuzu örnek göstermişsiniz tıpkı aaa huawei de öyle bi sorun mu varmışş bak benim kullandığım markada öyle şey yok demişsiniz ki HTC de huawei kadar sorun çıkarır

n basidinden google da bi aramak yetiyor...
Pardon en iyiyi siz biliyosunuz dimi ben diyorumki bildiklerime gördüklerime dayanark konuşuyorum siz bana google'dan iki üç link atıp aramak yapmak yetiyor diyosunuz benim telefonumda böyle bir sorun yok öyle bir sorunu olan ise kendi derdidir.

baranselona

baranselona

Üye

Pardon en iyiyi siz biliyosunuz dimi ben diyorumki bildiklerime gördüklerime dayanark konuşuyorum siz bana google'dan iki üç link atıp aramak yapmak yetiyor diyosunuz benim telefonumda böyle bir sorun yok öyle bir sorunu olan ise kendi derdidir.

konuyu açan arkadaş sizin telefonlardada böyle bişey var diye yazmış dimi sizden ondan kendi telefonunuzu gösterip yok demişsiniz doğru ya....

ben size hiçbişeyden anlamıyosunuz- hiçbişey bilmiyosunuz-hiçbirşey görmüyosunuz demişim dimi doğru ya...:ah

ee benim telefonumdada yok öyle bi sorun ne yapalım şimdi konuyu ve arkadaşa yardım etmeyi bırakıp kendi derdidir yardım falan etmeyelim mi diyelim....

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
Necmati

Necmati

Üye
konuyu açan arkadaş sizin telefonlardada böyle bişey var diye yazmış dimi sizden ondan kendi telefonunuzu gösterip yok demişsiniz doğru ya....

ben size hiçbişeyden anlamıyosunuz- hiçbişey bilmiyosunuz-hiçbirşey görmüyosunuz demişim dimi doğru ya...:ah

ee benim telefonumdada yok öyle bi sorun ne yapalım şimdi konuyu ve arkadaşa yardım etmeyi bırakıp kendi derdidir yardım falan etmeyelim mi diyelim....

bak yine yanlış anladın işte üyeler ile polemiğe girmem yasak olduğu halde girdim.
siz Haklısınız pardon .
diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt