Bu Huawei markalarda şarjda kullanım tehlikelimiymiş.
HTC'de öyle bir sorun yok ama.
Bence açılıp kapanma ısınmadan değil yüklediğiniz programın yanlış çalışması sonucu olmuş.
Ben demiyorum üstte yazan arkadaşa cevap attım .Şarjda kullanma tehlikeli derken biraz açarmısın ne gibi mesela şarjda çok kullandığım oluyoda
neyse hevesini kırmıyım da.. dediğim gibi sorun devam ederse servise verirsin.
Ben demiyorum üstte yazan arkadaşa cevap attım .
ben ve eminim bir çok kişi telefonu şarjda da kullanıyordur. büyük ihtimal ideos x5 den kaynaklı ilk başta kurduğun uygulamaları sil. daha sonra sorun devam ederse servise ver. gidipte huawei ye para verirsen böyle olur. güzelim samsung ,nokia ,sony e ,lg vs.. ne güne duruyorneyse hevesini kırmıyım da.. dediğim gibi sorun devam ederse servise verirsin.
Bu Huawei markalarda şarjda kullanım tehlikelimiymiş.
HTC'de öyle bir sorun yok ama.
Bence açılıp kapanma ısınmadan değil yüklediğiniz programın yanlış çalışması sonucu olmuş.
HTC de yok mu? telefon yanıyor hocam ne yaptın sen ya.... piyasadaki nerdeyse bütün telefonlarda cihaz şarza takılıyken oynarsan bataryaya zarar verir bunu mu tartışacaz.... ayrıca huawei markalarda tehlikeliymiş diye nerden öğrendiniz acaba bütün telefonlarda zarar verir.. öyle bişeyde yok bende yeri geldiğinde şarzdayken görüşme yapmak zorunda kalıyorum ne olacak telefon mu patlayacak
şu cihazı 100 liralık iphone çakması telefonlarla karıştırıyosunuz ya...ben ve eminim bir çok kişi telefonu şarjda da kullanıyordur. büyük ihtimal ideos x5 den kaynaklı ilk başta kurduğun uygulamaları sil. daha sonra sorun devam ederse servise ver. gidipte huawei ye para verirsen böyle olur. güzelim samsung ,nokia ,sony e ,lg vs.. ne güne duruyorneyse hevesini kırmıyım da.. dediğim gibi sorun devam ederse servise verirsin.
Hocam bence Telefona göre değişiyor ve yorumumda bu şekildi bize birşeylere daynarak yorum yapıyoruz huawei markalarda tehlikeli demedim arkadşın yorumuna diyorum tehlikelimiymiş.diye Lütfen okuyup yorum yapalım.HTC de yok mu? telefon yanıyor hocam ne yaptın sen ya.... piyasadaki nerdeyse bütün telefonlarda cihaz şarza takılıyken oynarsan bataryaya zarar verir bunu mu tartışacaz.... ayrıca huawei markalarda tehlikeliymiş diye nerden öğrendiniz acaba bütün telefonlarda zarar verir.. öyle bişeyde yok bende yeri geldiğinde şarzdayken görüşme yapmak zorunda kalıyorum ne olacak telefon mu patlayacakşu cihazı 100 liralık iphone çakması telefonlarla karıştırıyosunuz ya...
Hocam bence Telefona göre değişiyor ve yorumumda bu şekildi bize birşeylere daynarak yorum yapıyoruz huawei markalarda tehlikeli demedim arkadşın yorumuna diyorum tehlikelimiymiş.diye Lütfen okuyup yorum yapalım.
Pardon en iyiyi siz biliyosunuz dimi ben diyorumki bildiklerime gördüklerime dayanark konuşuyorum siz bana google'dan iki üç link atıp aramak yapmak yetiyor diyosunuz benim telefonumda böyle bir sorun yok öyle bir sorunu olan ise kendi derdidir.yazdığınız mesaj tamda böyle anlaşılacak şekilde yazılmıştır.. önce huawei de tehlikelimiymiş demişsiniz sonrada kendi telefonunuzu örnek göstermişsiniz tıpkı aaa huawei de öyle bi sorun mu varmışş bak benim kullandığım markada öyle şey yok demişsiniz ki HTC de huawei kadar sorun çıkarır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızn basidinden google da bi aramak yetiyor...
Pardon en iyiyi siz biliyosunuz dimi ben diyorumki bildiklerime gördüklerime dayanark konuşuyorum siz bana google'dan iki üç link atıp aramak yapmak yetiyor diyosunuz benim telefonumda böyle bir sorun yok öyle bir sorunu olan ise kendi derdidir.

bak yine yanlış anladın işte üyeler ile polemiğe girmem yasak olduğu halde girdim.konuyu açan arkadaş sizin telefonlardada böyle bişey var diye yazmış dimi sizden ondan kendi telefonunuzu gösterip yok demişsiniz doğru ya....
ben size hiçbişeyden anlamıyosunuz- hiçbişey bilmiyosunuz-hiçbirşey görmüyosunuz demişim dimi doğru ya...
ee benim telefonumdada yok öyle bi sorun ne yapalım şimdi konuyu ve arkadaşa yardım etmeyi bırakıp kendi derdidir yardım falan etmeyelim mi diyelim....