onurgunay35
Üye
Evet ayrıca t10 ve t20 yi yapan markaUnutmayın dünyanın en hızlı treni adidas nike bunlarda çin malı.
Çakma iphonun içinde 800 mhz islemci,adreno 205,512 ram olsa onun da fiyatı 560 lira olur...
with google demek android sistemli telefon anlamında yazartelin arkasında google yazıyor ne alaka ki? Ben bununla gio arasında kaldım bunun servis desteği nasıl?çok kararsızım bende
teli aldım arkadaslar ideos x5 şimdilik hiç bi sorunu yok net çok iyi aslında henuz kötü bsey grmedm kamerası kötüymüs dyolr cep tel için idare eder profesyonel cekim yapcak halim yok sonuçta taviye eden arkadslara cok tesekkurler
peki diğer android tellerin çalıştırdığı uygulama yada oyunları çalıştırmama gibi bi sorunu var mı?teli aldım arkadaslar ideos x5 şimdilik hiç bi sorunu yok net çok iyi aslında henuz kötü bsey grmedm kamerası kötüymüs dyolr cep tel için idare eder profesyonel cekim yapcak halim yok sonuçta taviye eden arkadslara cok tesekkurler
peki diğer android tellerin çalıştırdığı uygulama yada oyunları çalıştırmama gibi bi sorunu var mı?
şimdilik denediğim uygulamalarda sorun yaşamıyorum hız açısındanda sıkıntı yok diğer tellerde görüp beğendiğim şeyleri hala yuklemeye devam ediyorum raslarsam buraya yazarımpeki diğer android tellerin çalıştırdığı uygulama yada oyunları çalıştırmama gibi bi sorunu var mı?
Çin malı telefondan her zaman uzak dur derım hocam bugune kadar benı yanıltmadılar.. kı teknolojı haberlerı sıtelerınde bı cok haber goruyoruz yok elektırk carpmıs sarj olurkan falan.. bıde bozuldukları zaman servıs desteklerı olmadıgı ıcın kalıosun ole... ben tavsıye etmem..
Beyler Ölü taklidi yapın!Çin malı telefondan her zaman uzak dur derım hocam bugune kadar benı yanıltmadılar.. kı teknolojı haberlerı sıtelerınde bı cok haber goruyoruz yok elektırk carpmıs sarj olurkan falan.. bıde bozuldukları zaman servıs desteklerı olmadıgı ıcın kalıosun ole... ben tavsıye etmem..
onlar çın malı degıl bırı alman bırı amerıkan malı sadece uretımı cın de yapılıyor sanırım montaj kısmıEvet ayrıca t10 ve t20 yi yapan markaUnutmayın dünyanın en hızlı treni adidas nike bunlarda çin malı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?