night_jack
Üye
Arada kaynıyordumkız enişten o benim![]()

Arada kaynıyordumkız enişten o benim![]()

ayyy enişte pardon yaaTeşekkürler,ama ama neyse devamını siz doldurabilirsiniz![]()

kız enişten o benim![]()

ayyy enişte pardon yaa
- - - Eklendi - - -
anaaam nasıl yaa bu omu?o bumu?ben kimim? ne oluyo lan burdaaa?? baya olmuş görüşmeyeli.Olmadı akşam yanına uğrayım bebeğim.Bi görüşelim![]()

en son görüp hoşlandıgımla bırakyüz yüzeyi facebookda görünce kızı selam diyorum devamı gelmiyo ama hoşlandığım sevdiğim birinide gizliden gizliye sevmen kızla konuşurken hmen dedim senden hoşalanıyorum filan öle işte kızda demesin arkadaş olalım 
İşte olayda orda zaten devamını getirmekbu dediğin araba şan şöhret para pu hesabı olsaydı elimi sallasam ellisien son görüp hoşlandıgımla bırakyüz yüzeyi facebookda görünce kızı selam diyorum devamı gelmiyo ama hoşlandığım sevdiğim birinide gizliden gizliye sevmen kızla konuşurken hmen dedim senden hoşalanıyorum filan öle işte kızda demesin arkadaş olalım
![]()

sonra bi kişi ile cıktı kız 23 saat filan haberini aldım o cocuk bunu sevmiyodu kıza bişeyler diycektim ama demedim 
Pek iyi bir örnek değildi resimdeki de neyse
size günün önemini anlatan bir adet resim benden
Ben kızla konustum baya sonra dedim senden hoşlanıyorum kızla aramda 4 yaş vardı bide demesinmi sen benim abim yaşındasınsonra bi kişi ile cıktı kız 23 saat filan haberini aldım o cocuk bunu sevmiyodu kıza bişeyler diycektim ama demedim
kıza diyeceklerimde bu halugum dediklerinden + sen tanıdıgın cevrende gordugun nasıl oldugunu bilgin birisi ile cıkdın o sevdigim dedin cocuk her gün sevgili deiştiriyo diycektim de demedim![]()

biraz açabilir miyiz ne demek istediğinizibi yenisi daha eklendi.Sen ne dersen de susan olsun![]()

Normal hayattan bahsediyorsan eyer,varya o zaten en kötüsü oluyorbi yenisi daha eklendi.Sen ne dersen de susan olsun![]()

aynen usta haklısınNormal hayattan bahsediyorsan eyer,varya o zaten en kötüsü oluyor
Sen içinden geçeni söyle,saydır o sadece sussun,konuşmadıkça dahada sinir oluyor insan![]()

ohoo çok şey istiyonuz olmaz böyle![]()
.tabikiii.Sürekli herşeye muhalif olmasın.Tartışırken cevap vermesin
biraz açabilir miyiz ne demek istediğinizi![]()

tamam şimdi anladımm
tabikiii.Sürekli herşeye muhalif olmasın.Tartışırken cevap vermesin![]()

evet o benim