İdeal erkek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

night_jack

night_jack

Üye

ayyy enişte pardon yaa :D

- - - Eklendi - - -

anaaam nasıl yaa bu omu?o bumu?ben kimim? ne oluyo lan burdaaa?? baya olmuş görüşmeyeli.Olmadı akşam yanına uğrayım bebeğim.Bi görüşelim :)

Hesap yönünden böyle oldu:)
Dükkanda yanlız oturuo zaten banada bişiy sordu unuttum:d:
Tabi bide hapşıran bi amca vardı:D

pelın_

gel yavru gel akşam bişeyler ısmarlıyım:)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
çiğ köfteeeee :)
neyse konuyu dağıtmayım.İdeal erkek çiğ köfte satar :)))))))))))

devran_34

devran_34

Üye
bu dediğin araba şan şöhret para pu hesabı olsaydı elimi sallasam ellisi :D en son görüp hoşlandıgımla bırakyüz yüzeyi facebookda görünce kızı selam diyorum devamı gelmiyo ama hoşlandığım sevdiğim birinide gizliden gizliye sevmen kızla konuşurken hmen dedim senden hoşalanıyorum filan öle işte kızda demesin arkadaş olalım :ağlarım:

• Beğen
night_jack

night_jack

Üye
bu dediğin araba şan şöhret para pu hesabı olsaydı elimi sallasam ellisi :D en son görüp hoşlandıgımla bırakyüz yüzeyi facebookda görünce kızı selam diyorum devamı gelmiyo ama hoşlandığım sevdiğim birinide gizliden gizliye sevmen kızla konuşurken hmen dedim senden hoşalanıyorum filan öle işte kızda demesin arkadaş olalım :ağlarım:
İşte olayda orda zaten devamını getirmek:)
Bunu zamanla ve tecrübe kazanınca yaparsın.
Arkadaş olarak başla,damdan düşer gibi senden hemen hoşlanıyorum dersen geri adım atar.
İlk önce güvenini kazanacaksın,sonra uğraşıcaksın bıkmadan ki ozaman zamanlada gerisi gelir:)

devran_34

devran_34

Üye

size günün önemini anlatan bir adet resim benden :)

Ben kızla konustum baya sonra dedim senden hoşlanıyorum kızla aramda 4 yaş vardı bide demesinmi sen benim abim yaşındasın :) sonra bi kişi ile cıktı kız 23 saat filan haberini aldım o cocuk bunu sevmiyodu kıza bişeyler diycektim ama demedim

kıza diyeceklerimde bu halugum dediklerinden + sen tanıdıgın cevrende gordugun nasıl oldugunu bilgin birisi ile cıkdın o sevdigim dedin cocuk her gün sevgili deiştiriyo diycektim de demedim :)

night_jack

night_jack

Üye

size günün önemini anlatan bir adet resim benden :)

Ben kızla konustum baya sonra dedim senden hoşlanıyorum kızla aramda 4 yaş vardı bide demesinmi sen benim abim yaşındasın :) sonra bi kişi ile cıktı kız 23 saat filan haberini aldım o cocuk bunu sevmiyodu kıza bişeyler diycektim ama demedim

kıza diyeceklerimde bu halugum dediklerinden + sen tanıdıgın cevrende gordugun nasıl oldugunu bilgin birisi ile cıkdın o sevdigim dedin cocuk her gün sevgili deiştiriyo diycektim de demedim :)
Pek iyi bir örnek değildi resimdeki de neyse:)
Abim yaşındasın,biraz düşünmemiz lazım,ara versek vs vs ilk o cümleye bakmayacaksın asıl olayın altın da yatan başka birşeydir:)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
    Konu Sahibi
bi yenisi daha eklendi.Sen ne dersen de susan olsun :D:D:D:D

night_jack

night_jack

Üye
bi yenisi daha eklendi.Sen ne dersen de susan olsun :D:D:D:D
Normal hayattan bahsediyorsan eyer,varya o zaten en kötüsü oluyor:d:
Sen içinden geçeni söyle,saydır o sadece sussun,konuşmadıkça dahada sinir oluyor insan:D

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: night_jack
Kingmortall

Kingmortall

Üye
ohoo çok şey istiyonuz olmaz böyle :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
evet o benim

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt