İddia: HTC One XXL, dört çekirdekli işlemci, Adreno 320 GPU ve 2 GB RAM ile gelecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
Oyun dedin mi masaüstü :)

Alakası yok bence. Sistem iyi olursa laptop'da oyunlarda rahat oluyor. :) Aksiyon oyunlarını touchpad ile oynamak bazıları için işkence ama benim için süper eğlenceli bişee. :D

- - - Eklendi - - -

Biz toplu halde ban alacağız ama hayırlısı. :D

Uruloki

Uruloki

Üye
konudaki ilk mesajımda da soyylemiştim yine soylüyorum bahsedilen donanım daha yok üretilmedi ve bu yıl icinde de cıkmıyacak.bu yıl en yuksek adreno305li chipset cıkıcak

glbenchmark a gir adreno 320 li lg test ediliyor ne yapacak adam seneye mi cikaracak onu yakinda tanitacak cihazi ayrica htc boyle cihaz cikarmaz simdilik

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

glbenchmark a gir adreno 320 li lg test ediliyor ne yapacak adam seneye mi cikaracak onu yakinda tanitacak cihazi ayrica htc boyle cihaz cikarmaz simdilik
öyle bir chipset yok demedim onun oldugunu bende biliyorum qualcommun açıklamasını okumuştum biryerde adreno 320 gpu önümüzdeki yıl çıkıcak modellerde kullanılacak diye zaten bu yıl adreno305li setler üretilecekmiş onlarda yılın son çeyreginde gelicekmiş

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Uruloki

Uruloki

Üye

öyle bir chipset yok demedim onun oldugunu bende biliyorum qualcommun açıklamasını okumuştum biryerde adreno 320 gpu önümüzdeki yıl çıkıcak modellerde kullanılacak diye zaten bu yıl adreno305li setler üretilecekmiş onlarda yılın son çeyreginde gelicekmiş

oyle bir olay yokmus demekki dedigim gibi cihaz test ediliyor gpu da 320 farki acmis durumda birinci keza androidler arasindada birinci lg su an icin

CorbyW

CorbyW

Üye

oyle bir olay yokmus demekki dedigim gibi cihaz test ediliyor gpu da 320 farki acmis durumda birinci keza androidler arasindada birinci lg su an icin

Hangi modeli ile birinci? Merak ettim. :hmmm ( Yolarım ben bu LG'yi :D )

CorbyW

CorbyW

Üye
2 cihaz var Lg'nin listede. :bilmm

Uruloki

Uruloki

Üye
2 cihaz var Lg'nin listede. :bilmm

bu ayrica digeride ikinci test seceneklerinde all i sec ve bu cihazlar alinmaz cok cekirdek destegi tam olmadigi icin iyi bunlar yoksa microsoft neden tabletinde tegra 3 kullansin

klongs

klongs

Üye
telefonun resmi bile yok :D

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Htc kral marka ya :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
prototip testlerde cihaz resmi ve ismi olmaz kod adı kullanılmıştır

MasteLaa

MasteLaa

Üye
HTC gerçekten bu işi çözdü.Bence doğru işleri alt segment telefonları çıkarmayacağını açıkladığı zaman yapmıştı.Haber doğru ise gerçekten harika olur :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt