Çünkü google android 5 de tüm ram şişme sıkıntısının ve zamanla oluşan kasma sıkıntısının tamamen düzeleceğini söylediler. Eğer doğruysa wp gibi stabil olur.Rakamlara takılmayın. Ne farkı olacak 5.0 olsa?
Root kalkar, hoot gelir.Google android 4.5 de rootu kaldıracak.

Kaynak?Çünkü google android 5 de tüm ram şişme sıkıntısının ve zamanla oluşan kasma sıkıntısının tamamen düzeleceğini söylediler. Eğer doğruysa wp gibi stabil olur.
maxicepte görmüştüm,Root kalkar, hoot gelir.
Kaynak?
Eğer o mesajın kaynağı yoksa fazla güvenme, birsey belli degil daha.maxicepte görmüştüm,
tahmin edilmesi zor değil, bu sorunu çoktan çözmeleri lazımdı. en kısa zamanda çözerler bence.Eğer o mesajın kaynağı yoksa fazla güvenme, birsey belli degil daha.
4.4.2 Ekimde ÇıktıArkadaş bi bismillah daha 4.4.2 yeni çıktı bu ne hız? Microsofta mı özendiler bir yılda 3 güncellememi gelcek![]()
Eğer 4.5 Çıkarsa Nexus 4'ün Arayüzünü Nexus 5 Gibi Yapsınlar.Aynen Geçerse Güzel Olur 5'te Nexus 4'ün Arayüzünü Nexus 5 Arayüzü Verseler Keşke.4.4 E Güncellerken Bu Umutla Güncelledim Ama Arayüz Harici Herşeyi GüzelleştirmişlerHer cihaz daha alamadı 4.4'ü onu diyor herkes.
4'ü fazla uzatmadan 5'e geçseler artık daha iyi olur.

Oyle oldu pardon simdi uyuyacsm sizce iyi birseymi rom da farkli cekirdek kernelde? Hill climbde hic gelistirmedigimiz ilk araba bile hizli gidiyor baya ?Çok alakasız oldu![]()
Çünkü google android 5 de tüm ram şişme sıkıntısının ve zamanla oluşan kasma sıkıntısının tamamen düzeleceğini söylediler. Eğer doğruysa wp gibi stabil olur.
Google android 4.5 de rootu kaldıracak.
bende öyle haber okudum roota gereksinim kalmıyacakmış. yani kısaca roottan daha iyisini yapıcaklar bu yüzden rootu kaldıracaklar.Olur mu öyle şey ? =P
bende öyle haber okudum roota gereksinim kalmıyacakmış. yani kısaca roottan daha iyisini yapıcaklar bu yüzden rootu kaldıracaklar.