İdam cezasinin oldugu ulkeler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
İdam cezasinin oldugu ulkeler
http://www.sabah.com.tr/iphone/fotohaber/dunya/idam_cezasinin_oldugu_ulkeler?tc=97&page=1&isIphone=1

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Suçluları suç işlemekten caydırmıyor. Örneğin, idam cezasını destekleyen idam cezasına karşıt ülkelerine göre daha yüksek bir suç oranına sahiptir.

- - - Eklendi - - -

Suç işlemiş insanların doğru yolu bulup toplumun yeniden bir parçası olmalarını engelliyor.

- - - Eklendi - - -

Bir yerlerde birilerinin idam edildiğini bilmek toplum için bir vicdan azabı olabiliyor.

- - - Eklendi - - -

Vahşice idam yöntemleri insanlarda psikolojik yaralar açıyor.

- - - Eklendi - - -

Müebbet hapis gibi bir seçeneğimiz varken idam insanlık dışı kalıyor.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Ben pek gormedim o cezayi o islense yani agirlastiril mis muebbed cezasi olsa kimse idami istemez annesini olduren sence ne yapmali bence

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
hasancığım zaten idamlık suçlularını müebbet hapis cezası verilsin diyo ki ben müebbet hapsede karşıyım zaten

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
hasancığım zaten idamlık suçlularını müebbet hapis cezası verilsin diyo ki ben müebbet hapsede karşıyım zaten

Sen herseye karsisin ona kalirsa adam annesini karisini oldurecek agirlastirilmis muebbed olmassa iyi olmaz

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Sen herseye karsisin ona kalirsa adam annesini karisini oldurecek agirlastirilmis muebbed olmassa iyi olmaz

:) herşeye karşı deilim şuçu işleyen cezasını çeker tamam çeksin çekecek ama bi adama ömür boyu hapis derseniz onun için idamdan bi farkı olmaz psikolojik olarak biter o bence insanda umut bırakmak gerekir neyse iyi günler

zombaka

zombaka

Üye
idam bi nevi kurtuluş ağırlaştırılmış mühebbed daha kötü

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
idam bi nevi kurtuluş ağırlaştırılmış mühebbed daha kötü

evet aynen öyle ama müebbetede karşıyım ben ya bence insan her ne şuç işlediyse işlesin işlediği o suç yüzünden ölene kadar orda yatmamalı ya bu zaten psikolojik olarak idamdır bence kesinlikle insan ölmeden önce özgürlüğü ona verilmeli 1 günlüğüne olsa bile...

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi

evet aynen öyle ama müebbetede karşıyım ben ya bence insan her ne şuç işlediyse işlesin işlediği o suç yüzünden ölene kadar orda yatmamalı ya bu zaten psikolojik olarak idamdır bence kesinlikle insan ölmeden önce özgürlüğü ona verilmeli 1 günlüğüne olsa bile...

İnsan annesini oldursede suc olmaz mi bu nasil is ha burda serbest gezer ama allah ona cezasini verecektir

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
İnsan annesini oldursede suc olmaz mi bu nasil is ha burda serbest gezer ama allah ona cezasini verecektir

yav ben nerdeyim sen nerdesin hasan anlaşamadık bi türlü neyse konu uzamasın iyi geceler :)

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
idam kesinlikle gelmemeli.

komando04

komando04

Üye
idam haktır Türkiye de bunun olması lazım

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
.Murat.

.Murat.

Üye
müebbete ve idama karşı çıkanlar
bi zahmet gidip ya şehit ailelerine yada suçsuz yere bi cani tarafından yaşama hakkı elinden alınan
insanların ailelerine sorsun o cani dışarda senin düşüncen nedir diye
idam olmalıilk olarakta terörist başı öcalan asılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...