İcon Ve Msn Hakkında Bilgi Rica Etsek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alican_koc531

Üye
    Konu Sahibi
İcon Ve Msn Hakkında Bilgi Rica Etsek
merhaba arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlara 3 tane soru sormak istiyorum:
1-Program iconlarını nerden bulabilirim??(turbo msn, ultra mp3 vs..)
2-Bir programı mesala ultra mp3 ü nokia 6600 da sağ kısa yola eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum bunun için bir program warrmı???
3-vede şu turbo msn (msn ) programları hakkında ne biliyosan nasıl bağlanılır(gprs-internet) detaylı açıklamalar war ama rica etsem avea dan gprs ile bağlanılan programın linkini verebilir misiniz??

Arkadaşlar bu konular üzerinde çeşitli açıklamalar yapıldı ancak benim istediğim arkadaşlar gereksiz şeyler yazmadan açıklama yapmak. Umarım dediğimi anlamışsınızdır. Şimdiden teşekkür ederim:))

gknky

gknky

Üye
<div class='quotetop'>(alican_koc531 &#064; Jan 28 2006, 02&#58;59 PM) [post=265677]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
2-Bir programı mesala ultra mp3 ü nokia 6600 da sağ kısa yola eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum bunun için bir program warrmı???
3-vede şu turbo msn (msn ) programları hakkında ne biliyosan nasıl bağlanılır(gprs-internet) detaylı açıklamalar war ama rica etsem avea dan gprs ile bağlanılan programın linkini verebilir misiniz??

Arkadaşlar bu konular üzerinde çeşitli açıklamalar yapıldı ancak benim istediğim arkadaşlar gereksiz şeyler yazmadan açıklama yapmak. Umarım dediğimi anlamışsınızdır. Şimdiden teşekkür ederim:))
[/b][/quote]

<span style="color:#FF0000">kanka sen biraz armut piş azıma düş hesabı neyse sorulara geçelim
1)cep için pc programlarında var maxicep içinde araştır
2)öyle bir program sanıyorum yok
3)bağlanma gprs ile oluor bunu oparatör ünün resmi web sitesinde bulursun
umarım yardımcı olabildim... </span>

alican_koc531

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(gknky &#064; Jan 28 2006, 03&#58;02 PM) [post=265681]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(alican_koc531 &#064; Jan 28 2006, 02&#58;59 PM) [post=265677]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]

<span style="color:#FF0000">kanka sen biraz armut piş azıma düş hesabı neyse sorulara geçelim
1)cep için pc programlarında var maxicep içinde araştır
2)öyle bir program sanıyorum yok
3)bağlanma gprs ile oluor bunu oparatör ünün resmi web sitesinde bulursun
umarım yardımcı olabildim... </span>
[/b][/quote]

baba cewap yazmışın saolda 1-Sorunun cevabını tam olarak anlamamışın ben diyorum ki yeni program gibi tele kuruluyo çeşitli programların iconları war oke.

gknky

gknky

Üye
kanka bende bu sitede var araştır bul diorum yaw
iletişim bozukluğu var aramızda

Gokhan43

Gokhan43

Üye
1 - İcon derken neyi kasteddiniz ?

2 - Öyle bir program hiç olmadı...

3 - Turbo MSN , AVEA INTERNET ile bağlantı kuracaksınız , GPRS değil INTERNET , ayrıca bu her türlü MSN programında geçerlidir.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
1- wallpaper barındıran her sitede icon paketler var. sadece google da arasan binlerce icon paketi bulursun.
2-telefonun kendi programları dışında bir programı kısayol atıyan bir program henüz yok.
3- ayarlar > bağlantı>erişim noktaları> burada adı İNTERNET olan bir bağlantı oluştur.
bağlantı ismi: İNTERNET
veri taşıyıcı:GPRS
erişim noktası ismi: İNTERNET
kullacı ismi: yok
şifre sorma: hayır

şeklinde ayarlanan bağlantıyla turbo msn de bağlanabilirsin.

alican_koc531

Üye
    Konu Sahibi
gökhan arkadaşım icon derken neyi kast etmişsin dedin ben zaten yazmıştım normal telefona yüklediğimiz programların iconları war turbo msn faln birde bu msn ayarlanı yaptım olutor fakat ücretlendirme nasıl ne kadar kontor gidiyor??

alican_koc531

Üye
    Konu Sahibi
birde arkadaşlar ben bir sürü icon buldum ama bu ikonları nasıl sise çevircem ve istediğim programın iconu olacak şimdiden thanks:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt