içine kapanık olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla rahatlık iyi değildir jack ve örneğin de kötü örnek olmuş kızlarla takılmak için illa bara gitmek lazım değil,eğer öyle kız istiyorsan zaten fazlasıyla var barda ve diğer yerde.demek istediğimi anlayan anladı.

msy2017

Üye

evet öyle bir kız arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyiii!

bende çok içime kapanıyımdır.sınıfta ağzı var dili yok olarak bilinirim

ismail

Üye
Niye hayır gelmesin canım
Eğleniriz onlarla
Disco party
Bitmeyen geceler

Haci sen makale yazmissin resmen.

MrTech

Üye
Haci sen makale yazmissin resmen.
Kopyala Yapıştır Abi

- - - Eklendi - - -

Bende İçime Kapanıgımdır,Kavgaları Sevmem,Kavga Edecegim Zaman Bi Titreme Gelir Nedense,Ellerim Terler.Sinirlendim mi Nedense Duramam.Kızlarla Yavastan Yavastan Konus.Daha Bu Sene Cevre Edinmeye Calıscam

- - - Eklendi - - -

Ama Sanatla Ugrasmak Cok İyi.Tiyatroya Falan Git.Pasta Yapmaya Calıs

O sadece 3-4 aylık bir arakadaşlıktı
Şöyle düşün,tecrübe kazanamazsan,bir yol kat edemezsin cümledeki anlam oydu benim dediğim.
Yani tutupta öyle bir kızla evlilik hayalleriyle yanıp tutuşmadım.
Hayır öyle kişilerle evlilik hayalleri kuranlar var mı dersen?istemediğin kadar hatta saplantılı olanları bile var derim
Sen ne kadar yırtık,kendini aşmış birisinden birşeyler öğrenirsen ve tabikide bir başkada çok iyi olan saf bir insanı tanırsan 2side tamamlayıcı olur.Dengeleri zamanla kendin bulursun ozaman ama hep iyi,en güzeli,en safı dersen zaman kaybı olmaya başlar.
Sadece beklersin
Her ikisinide öğrenirsen doğrusunu kendin bulman ozaman daha kolay olur.
Yaşadığın tecrübelerdir sana yön çizen,hayatını belirliyen bu sadece arkadaşlıklarda geçerli değil her yönden bu böyledir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...