zaza Üye 'Genç' Alıntı: Dinim Kadar Seviyorum Seni Kız... Genişletmek için tıkla ... bende yanlış anlama seni değil
'Genç' Alıntı: Dinim Kadar Seviyorum Seni Kız... Genişletmek için tıkla ... bende yanlış anlama seni değil
Samsun55'' Üye Off anne yeni kalktım biraz kendime geliyim kahvaltımı yaparım uyku sersemliğim bi gitsin
buketcik Üye çok tatlı ve iyiniyetli bir üye.onun üzülmesine asla izin vermeyeceğim.üzülmücekte zaten .
zaza Üye buketcik' Alıntı: çok tatlı ve iyiniyetli bir üye.onun üzülmesine asla izin vermeyeceğim.üzülmücekte zaten . Genişletmek için tıkla ...
buketcik' Alıntı: çok tatlı ve iyiniyetli bir üye.onun üzülmesine asla izin vermeyeceğim.üzülmücekte zaten . Genişletmek için tıkla ...
jejep Üye Konu Sahibi Gözlerim doldu --------------- Ekleme --------------- zaza' Alıntı: heyyyy dağlar duyun beni Genişletmek için tıkla ... Ben dağ değilim ama duyorum galiba sevğini haykıracaksın
Gözlerim doldu --------------- Ekleme --------------- zaza' Alıntı: heyyyy dağlar duyun beni Genişletmek için tıkla ... Ben dağ değilim ama duyorum galiba sevğini haykıracaksın
zaza Üye jejep' Alıntı: Gözlerim doldu --------------- Ekleme --------------- Ben dağ değilim ama duyorum galiba sevğini haykıracaksın Genişletmek için tıkla ... aynen
jejep' Alıntı: Gözlerim doldu --------------- Ekleme --------------- Ben dağ değilim ama duyorum galiba sevğini haykıracaksın Genişletmek için tıkla ... aynen