elmyra Üye sordumm söyleee hadiii haydi söyleee seni nasıl sevdigimii haydii söyleee .......... diye devam ediyorduuu dimii
sordumm söyleee hadiii haydi söyleee seni nasıl sevdigimii haydii söyleee .......... diye devam ediyorduuu dimii
keremerson Üye elmyra' Alıntı: metecimmm süpersin içinden bunlar mıı geliyooo başkaa neelrr geliyoo arkadasımmm Genişletmek için tıkla ... çok şey gelioda boşwer ablacım kurtoğlu85' Alıntı: mete memleket hasreti kafaya vurdu iyice heral Genişletmek için tıkla ... yok fonko (!) geldim memlekete yaa AHH ULAANNN AHHHHHH FELEK
elmyra' Alıntı: metecimmm süpersin içinden bunlar mıı geliyooo başkaa neelrr geliyoo arkadasımmm Genişletmek için tıkla ... çok şey gelioda boşwer ablacım kurtoğlu85' Alıntı: mete memleket hasreti kafaya vurdu iyice heral Genişletmek için tıkla ... yok fonko (!) geldim memlekete yaa AHH ULAANNN AHHHHHH FELEK
elmyra Üye keremerson' Alıntı: çok şey gelioda boşwer ablacım Genişletmek için tıkla ... metecim eski aşklarını bile yazabilirsin burası içinden gelen bölümü ne istiyorsann anlatt bizz dinlerizzzz
keremerson' Alıntı: çok şey gelioda boşwer ablacım Genişletmek için tıkla ... metecim eski aşklarını bile yazabilirsin burası içinden gelen bölümü ne istiyorsann anlatt bizz dinlerizzzz
keremerson Üye elmyra' Alıntı: metecim eski aşklarını bile yazabilirsin burası içinden gelen bölümü ne istiyorsann anlatt bizz dinlerizzzz Genişletmek için tıkla ... hehhh bee "zalim kader" yaktı beni ablaaa derdim çoookkk hangi birini yazıyım burayaaa
elmyra' Alıntı: metecim eski aşklarını bile yazabilirsin burası içinden gelen bölümü ne istiyorsann anlatt bizz dinlerizzzz Genişletmek için tıkla ... hehhh bee "zalim kader" yaktı beni ablaaa derdim çoookkk hangi birini yazıyım burayaaa
keremerson Üye kaçıncı kızmııııı ?? ama bilmiorımkiiii en sonn 9.yu anlatmıştım sanırım anlatmışmıydım benim yelizi ?? yoksa elifdemi kalmıştık ?
kaçıncı kızmııııı ?? ama bilmiorımkiiii en sonn 9.yu anlatmıştım sanırım anlatmışmıydım benim yelizi ?? yoksa elifdemi kalmıştık ?
elmyra Üye öylee ama adına siiirler yaılmış kaç tane kız var kii işte birde nalannn ahhh nalannn ahhh adınaa film bilee yapılmıstıı nalannn
öylee ama adına siiirler yaılmış kaç tane kız var kii işte birde nalannn ahhh nalannn ahhh adınaa film bilee yapılmıstıı nalannn
keremerson Üye eliff waryaa elifff yaktıı beniiiii waryaaa ahh ulan beee ne hayallerim wardııı amaa bi görüüym onu yoldaa ağzını burnunu kırıcammm onuunnnn öldürücemmm ahhh bee --------------- Ekleme --------------- nalan murat
eliff waryaa elifff yaktıı beniiiii waryaaa ahh ulan beee ne hayallerim wardııı amaa bi görüüym onu yoldaa ağzını burnunu kırıcammm onuunnnn öldürücemmm ahhh bee --------------- Ekleme --------------- nalan murat