nur çözemedim daha cidden ondan dönemedim sana kusura bakma
Bu forumda sürekli takılmak istiyorum ama o bildirim işini çözebilirsem. Faydam dokunur hemde
[/SIZE][/COLOR]Teşekkür ederimHoşgeldin Keyifli Forumlar...

Mesaj saklama sınırın kısıtlı yeni üye olduğun için zamanla artar mobilden kullanımını bilmiyorum nasıl sileceğin konusunda sanırım pc görünümüne alman lazım başka şekilde bilmiyorumdeniycem birazdan çok teşekkür ederim
Peki mesaj sistemi nasıl oluyor anlamış değilim 2 tane mesaj saklayabiliyoruz sadece. Bunkarı silmek için www. Olarak bağlanıyorum ve çok yavaş oluyor ??
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Eyvallah kardeşimHoşgeldin aramıza kardeş, aktifliğin daim olsun![]()

Eyvallah kardeşimSömürmek değil de şuna yararlanmak desekBu arada hoşgeldiniz. İyi forumlar...

Evet öyle ama mail gelmiyecek çünkü mail sisteminde sorun varmış siteye giriş yaptıkça abone olduğun konuları takip edebilirsinm.maxicep.com dan giriyorum.(Gerçekten çok hoş olmuş ellerinize sağlık)ama bi kaç sıkıntım var.Derhal mail ile uyarılmak istiyorum dedim.Anladığım kadarıyla e-posta gelicek ve mesaj yazdığım ya da açtığım her konuya abone olucam.Onlara da aboneliklerim kısmından görücem.?
Ama anlamadığm şu giriş yaptığımda sadece avatarım mesaj sayıları vs abonelik ve ayarlarla ilgili birşey yok
Bu arada foruma alıştıktan sonra paylaşımlar yapmaya başlıycam
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi