Ibrahimovic: "Yenilgiyi aklım almıyor"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ibrahimovic: "Yenilgiyi aklım almıyor"
Ev sahibi Ukrayna'ya 2-1 mağlup olan İsveç'in tek golünü atan Zlatan Ibrahimovic, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

SVTV 1'e yaptığı açıklamada mağlup olduklarına inanamadığını belirten golcü oyuncu, "Hala inanamıyorum. 1-0 öndeydik ve kontrol bizdeydi. Böyle olmamalıydı. Artık bu durumu düzeltmek için kalan iki maça konsantre olacağız." dedi.

İstedikleri seviyede oynayamadıklarını belirten İsveç Teknik Direktörü Erik Hamren ise "Oyuncuların morali çok bozuldu. Takım halinde oynayamadık. 5-6 oyuncumuz çok etkisizdi. Çok basit goller yedik. Sadece kontrol etmemiz gereken 1 oyuncu varken onu da yapamadık. Üzgünüz." ifadelerini kullandı.

Grubun ikinci maçlarında İsveç, İngiltere ile karşı karşıya gelirken ev sahibi Ukrayna, Fransa'nın rakibi olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

lazo009
Cevap
0
Görüntüleme
511
lazo009
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
369
Amaru Shady
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
444
Haydar


Üst Alt