Ibrahimovic: "Guardiola adam değil"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ibrahimovic: "Guardiola adam değil"
ilan'ın İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola'ya olan öfkesini gizlemiyor.

Four Four Two dergisine yaptığı açıklamada İspanyol teknik adamın kendisiyle sorunu olduğunu dile getiren forvet oyuncusu, "Barcelona'dan ayrıldığım zaman, dünyanın en iyi takımından ayrıldığımı dile getirmiştim. Buna rağmen teknik direktörün benimle sorunları oldu." diye konuştu.

Pep Guardiola için "adam değil" diyen İsveçli, "Problemin ne olduğunu benimle konuşmadı bile. Guardiola adam değil. Benimle sorunun ne olduğunu dürüstçe konuşabilecek kadar adam değil. Fakat ben onun gibi değilim, kulüpten ayrılmasını da bildim." şeklinde konuştu.

Takımdan neden gönderildiğinin bir türlü cevabını alamadığını belirten Ibrahimovic, "Bir süre boyunca takımdan neden gönderdildiğimin cevabını öğrenmek istedim fakat bunu bir türlü öğrenemedim. Sonrasında oyunumu sergileyebileceğim başka bir takıma gittim." dedi.

Zlatan, Milan forması giydiği 77 karşılaşmada 50 gol atma başarısı gösterdi. goal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...