Fabregas: "Guardiola, en iyi şekilde ayrılacak"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fabregas: "Guardiola, en iyi şekilde ayrılacak"
Barcelona'nın yıldız oyuncusu Cesc Fabregas, görevini bırakma kararı alan Pep Guardiola'nın kulüp tarihinin en iyi teknik direktörü olduğunu belirtirken, Kral Kupası'nı kazanarak genç teknik adama en iyi şekilde veda edeceklerini söyledi.

Athletic Bilbao ile Kral Kupası finalinde karşılaşacak olan Barcelona'da teknik direktör Pep Guardiola takımın başında son kez görev alacak. Fabregas, La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde beklentilerin altında kalmalarına rağmen, Kral Kupası'nı kazanarak sezonu kupayla tamamlamak istediklerini belirterek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bu maçı final maçından ayıran şey hocamızla beraber son maçı oynayacak olmamızdır. Bu kupayı kazanarak onun başarılarına bir yenisini daha eklemek ve başı dik şekilde buradan ayrılmasını istiyoruz. Şüphesiz, Guardiola, başardıklarıyla beraber kulüp tarihin en başarılı teknik direktörü. Bu kupayı ona ithaf edeceğiz." şeklinde konuştu.

Pep Guardiola, Barcelona'da görev aldığı 4 sene içerisinde 13 kez kupa kazanma başarısı gösterdi. Athletic Bilbao maçının ardından Guardiola, görevini şu anda yardımcılığını yapan Tito Vilanova'ya devredecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt