İbanez geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

jojo_va

jojo_va

Üye
    Konu Sahibi
İbanez geldi.


Trabzonspor, Beşiktaş’ın uzun zamandır almak istediği Luis İbanez ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı 27 yaşındaki sol bekin birkaç gün içerisinde Türkiye’ye gelip 4 senelik resmi imzayı atması ve kampa katılması bekleniyor

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor ilk transfer bombasını patlattı. Bordo-mavililer, Kızılyıldız'da forma giyen 27 yaşındaki sol bek Luis İbanez'i resmen açıklayarak ezeli rakibi Beşiktaş'a da gol atmış oldu. Siyah- beyazlı takım uzun zamandır bu futboluyu transfer etmek istiyordu. Ancak bordo-mavililer devreye girerek önce futbolcu ile anlaştılar. Ardından 2018'e kadar sözleşmesinin olduğu Kızılyıldız ile masaya oturdular ve dün akşam anlaşma sağlandı. Konu ile ilgili dün akşam saatlerinde önce Başkan Muharrem Usta sinyali verdi. Usta, kişisel twitter hesabından, "İftar öncesi yap bir güzellik derler ya... Hadi inşallah" şeklinde bir tweet atmıştı. Usta'nın bu tweet'inin ardından bir transfer müjdesi geleceği iddiaları ortaya atıldı. O müjde çok geçmeden geldi. Trabzonspor, resmi sosyal medya hesaplarından Luis İbanez ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Yapılan açıklamada şöyle denildi: "Profesyonel futbolcu İbanez'in transferi konusunda futbolcu ve Kızılyıldız ile görüşmelere başlanmıştır."

Forvet gibi sol bek: 10 gol
BORDO-mavililerin anlaşmaya vardığı 25 yaşındaki sol bek Luis İbanez, geçtiğimiz sezon Kızılyıldız'da 31'i lig, 2'si kupa maçı olmak üzere 33 maçta forma giyip, 10 gol atıp 15 asist yaparak kariyer rekorunu kırmıştı. Teknik direktör Ersun Yanal'ın futbolcuyu ayrıntılı olarak incelediği ve araştırdığı, ardından da bu transfere onay verdiği dile getirildi.

Boca'da başladı füze gibi yükseldi
Futbola Boca Juniors kulübünün altyapısında başlayan İbanez, 2007'de Boca Juniors'un rezerv takımına geçiş yaptı. Yarım sezon rezerv takımda mücadele eden İbanez, sezon sonu Boca Juniors A Takımı'na yükselmeyi başardı. Boca Juniors A Takımı'nda da yarım sezon mücadele eden Arjantinli oyuncu, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımına transfer edildi. Burada bekleneni veremeyen İbanez, Racing Club'a kiralandı. Ardından Macaristan'ın FC Gyor takımına giden ve yüklelişe geçen İbanez, sezon sonunda ise Kızılyıldız'a transfer oldu.

Aydın: Doğru ekip işi
Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın da kulüp tarafından yapılan açıklamanın ardından, "Luis Ibanez isminin düne kadar bir yerde geçmediğinin altını çizerim. Demek ki doğru ekiple çalışma gizli yürüyebiliyormuş" ifadesini kullandı. İbanez'in birkaç gün içerisinde Türkiye'ye gelip 4 yıllık imza atması bekleniyor.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Eyv
 
  • Beğen
Tepkiler: jojo_va


Üst Alt