çok acemice olacak ama, ne işe yarar, qtyi tam olarak anlayamadım ki yaması ne yapar tam olarak hız mı kazandırıyor bi bilgilendirseniz şu cahil dostunuzu![]()
yuklemesende aklında bulunsun bazı uygulamalar gereksinim duyuyor ve çalışmıyor bu dosyalar olmadan
o zaman 2 şey daha sorayım telefonuma qt yüklemedim hiç yüklemeye çalıştıklarımda link kırıktı yok yüklenmedi falan vs. Onun ne faydası var birde telefonda olan qt ye zarar verir mi
2. Olarakta bunu yüklemeye çalıştım ama moto installeri yükleyemiyorum rompatcherden yamaları kapatıp falanda denedim ama olmuyor öyle olunca yükseltememiş oluyorum bu apiyi onu nasıl halledebilirim 
Bunu denediğimi söylemiştim baştacihaz hackli ise Yamalari kapatıp tekrar dene
yanaları kapattım ama olmuyor yine yükleyemedim 
Merhaba dostum yükledim iap yi süresi geçmiş sertifika deyip yüklemiyor nokia n8 telefonum varmı bi çözümü ?
saol abi deneyecem işime lazım oldu
işe yarayan bi çözüm de sen bul bakalım hâlâ çalışır durumda bi konuişe yaramıyor...
MotoTrialRacer_v1_2_2_installer.sis dosyasını da yükledin mikardeş güncelleştirme hatası veriyor ne yapabilirim? Ve iap yok jokuispot yüklerken iap olmadıgı için çalıştırmıyor hata veriyor